O&O Verho:
Julkitilojen verhot – visiostasi valmiiksi

O&O Verho toteuttaa yksilölliset, pitkäikäiset ja paloturvalliset julkitilaverhot alan parhaalla asiantuntemuksella ja vuosikymmenten kokemuksella.  

O&O Verhon luotettava ja joustava palvelu kattaa kaiken, mitä onnistunut julkitilaverhojen toteutus edellyttää. Palvelemme sisustusalan luovia suunnittelijoita visiostasi valmiiksi -mallilla: Kuuntelemme ideasi, toiveesi ja tarpeesi. Huomioimme tarkasti tilan ja sen käyttötarkoituksen sanelemat, verhokankaan teknisiä ominaisuuksia koskevat vaatimukset. Ompelemme ja viimeistelemme verhot asennusvalmiiksi ja tarvittaessa myös ripustamme ne paikoilleen. Huolehdimme puolestasi kaikista verhojen käytännön toteutukseen liittyvistä työvaiheista ja pidämme projektin ”langat” käsissämme – niin pienissä kuin suurissa hankkeissa.        

O&O Verho -palveluun kuuluu:

 • huolellinen tarvekartoitus
 • täsmälliset mittaukset
 • oikean kangaslaadun valinta
 • käyttökohteen huomioiva ompelu
 • oikeaoppinen asennus (sopimuksen mukaan)
 • verhojen hoidon ohjeistus 

   

Täydellisesti toimivia verhoja kaikenlaisiin julkisiin tiloihin 

Osaamisemme ytimessä on ennen kaikkea julkitilojen, kuten hotellien, ravintoloiden ja toimistojen verhot, mutta palvelemme myös kotikohteiden suunnittelijoita ja urakoitsijoita. Asiantuntijoillamme on verhoilla sisustamisesta, erilaisista käyttökohteista ja kankaiden teknisistä ominaisuuksista jo vuosikymmenten kokemus. Kaikki tieto ja osaaminen on käytössä sinunkin projektissasi. Myös yhteydenpito kanssamme on sujuvaa ja avointa, eli pysyt aina ajan tasalla hankkeen etenemisestä.  


O&O Verho toimittaa verhot julkisiin tiloihin:

 • toimistoihin
 • hotelleihin
 • ravintoloihin
 • myymälöihin
 • kouluihin, oppilaitoksiin, päiväkoteihin ja vanhainkoteihin
 • sairaaloihin ja muihin terveydenhuoltoalan kohteisiin
 • risteilyaluksille
   

Tuhansien verhokangaslaatujen valikoima

O&O Verhon asiantunteva palvelu varmistaa, että verhot ovat valmistuessaan paitsi ilo silmälle myös teknisesti toimivat ja SL1-paloluokituksen mukaiset. Verhokangasvalikoimaamme kuuluu tuhansia erilaisia vaihtoehtoja: kuoseja, värisävyjä, painoja, tuntumia, valon läpäisevyyksiä ja akustointiominaisuuksia löytyy kaikkiin tyyleihin ja käyttötarpeisiin. Jatkuvasti uudistuvaan kangasvalikoimaamme kuuluu myös ympäristövastuullisia, kuten kierrätysmateriaaleista valmistettuja laatuja, ja niiden lukumäärä kasvaa koko ajan. Autamme sinua löytämään kankaat, jotka sopivat omiin suunnitelmiisi täydellisesti. 

Kaikki julkitiloihin tarkoitetut verhokankaamme ovat SL1-paloluokituksen mukaisia ja pitkäikäisiä.

Poimintoja laadukkaista julkitilakankaiden brändeistämme

Borås Cotton
Borås Cotton Contract

Paloturvalliset ja 60 asteessa vesipestävät Borås Cotton Contract -kankaat soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi oppilaitoksiin, päiväkoteihin, terveydenhuollon kohteisin sekä toimistoihin. Saatavilla on raikkaita painokankaita ja rauhallisia yksivärisiä verhokankaita.
 

Tutustu Borås Cotton Contract -verhokankaisiin

Bautex, 1333
Bautex Stoffe 

Paloturvallisten julkitilakankaiden ykkösnimi Bautex tunnetaan kaikkialla maailmassa. Laaja ja laadukas valikoima tarjoaa ylellisiä kankaita mm. hotelleihin ja ravintoloihin mutta myös hillitympiä kangasvaihtoehtoja esimerkiksi toimistokäyttöön. 

 

Tutustu Bautex Stoffe -verhokankaisiin

Villa Nova, Verona
Villa Nova

Villa Novan verhokangasvalikoima on kauniiden ja ajanmukaisten värisävyjen sekä erilaisten tekstuurien runsaudensarvi. Kangaslaaduilla voidaan loihtia trendikkäitä ja elegantteja verhototeutuksia esimerkiksi hotelleihin ja ravintoloihin. 

 

Tutustu Villa Nova -verhokankaisiin

O&O Verho -palvelun referenssejä

 

Kun haluat tutustua tiettyihin verhokangaslaatuihin tarkemmin myös niiden tuntumia tunnustellen tai keskustella asiantuntijoittemme kanssa lisää kasvotusten, olet tervetullut Helsingin Mikonkadun ja Espoon Ruukinkujan showroomeillemme. Ovemme ovat avoinna sisustusalan ammattilaisille aina arkisin klo 8–16 sekä sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palvelustamme tai pyydä tarjous. O&O Verho on apunasi kaikissa verhoasioissa! 

Nina Veki
Nina Veki
Projektipäällikkö