Ege Highline

Highline yhdistää suunnittelun vapauden ja korkean laadun: se antaa lähes rajattomat mahdollisuudet kertoa hotellin, toimiston, ravintolan tai esimerkiksi oppilaitoksen tarinaa ainutlaatuisella tavalla – yksilöllisen ja kauniin kokolattiamaton tai mattolaattalattian kautta. 

Ege Carpetsin Highline-maton inspiraatio voidaan hakea esimerkiksi kiinteistön arkkitehtuurista tai maantieteellisestä sijainnista. Uniikki lattiapinta voi heijastella myös esimerkiksi tilassa toimivan yrityksen toimialaa, tuotetarjoomaa tai sen brändiin liitettäviä merkityksellisyyksiä.    

Konseptiin kuuluu sekä ihastuttavia valmiita designer-mallistoja että yksilöllisen sävytyksen ja uniikit kuosit mahdollistavia kokoelmia. Väripaletteja on 4. Niissä kaikissa on aiempaa huomattavasti enemmän korostusvärejä, joilla saadaan maton ulkoasuun syvyyttä ja tekstuuria. 

Tuftattuja laatuja on 9, niistä aukileikattuja 7 ja silmukkanukkaisia 2. Kaikki Highline-konseptin matot on saatavissa 3:lla eri pohjamateriaalilla. Mattolaatoissa on täysin kierrätysmateriaalista valmistettu ja patentoitu Ecotrust-pohja.    
 

Highline-matolla voidaan kertoa tilan tarinaa ainutlaatuisella tavalla – estetiikan kautta.