Julkitilojen verhot sujuvasti O&O Verhopalvelusta

Estetiikka ja tunnelma, akustiikka, tilanjakaminen, valonhallinta… Verhoilla on monta funktiota, minkä vuoksi myös niiden onnistunut suunnittelu ja toteutus edellyttää asiantuntemusta. Julkitilojen verhoprojektien toteutuksessa auttaa projektipäällikkömme Nina Veki.

Monenlaisia verhoprojekteja 20 vuoden kokemuksella. O&O Verhopalvelu palvelee julkitilaprojektien verhotarpeissa.

 Monenlaisia verhoprojekteja 20 vuoden kokemuksella

– Suunnittelija-asiakkaallamme on verhoista visio, me huolehdimme täsmällisesti ja luotettavasti sen toteutumisesta. Palvelumme pitää sisällään niin teknisen suunnittelun ja materiaalien valinnat, tarkistusmittaukset, ompelun kuin asennuksenkin. Palvelumme avulla verhot saadaan valmiiksi ja paikalleen niin mutkattomasti ja nopeasti kuin vain mahdollista on, O&O Verhopalvelusta vastaava projektipäällikkömme Nina Veki lupaa. 

Vekillä on takanaan yli 20-vuotinen ura verhojen ja muiden ommeltujen julkitilakankaiden parista. Hän kertoo olevansa ”henkeen ja vereen” tekstiili-ihminen, joka tekee niin suurissa kuin pienemmissä hankkeissa kaikkensa, että asiakas on projektin kulkuun ja sen lopputulokseen tyytyväinen.

– Jokainen verhoprojekti on aina omanlaisensa niin verhoille asetettujen toiminnallisuuksien ja ulkoasun kuin myös budjettien ja aikataulujen osalta. Tiedän täsmälleen, mitä mittavienkin hankkeiden onnistuminen käytännössä edellyttää. Myös mahdolliset sudenkuopat ovat tulleet vuosien saatossa tutuiksi. Osaan luovia niiden läpi, Veki vakuuttaa hymyillen.

Palvelumme sisältää niin teknisen suunnittelun ja materiaalien valinnat, tarkistusmittaukset, ompelun kuin asennuksenkin.

O&O Verhopalvelusta verhot kaikkiin erilaisiin julkitiloihin

O&O Verhopalvelumme toimittaa verhoja monenlaisiin julkitiloihin, kuten hotelleihin, ravintoloihin, toimistoihin, kouluihin, sosiaali- ja terveysalan kohteisiin sekä laivoille. Orient Occidentin ja Nina Vekin tärkein vahvuus verhojen saralla on niiden materiaalien tekninen tuntemus: asiakas kertoo mitä halutaan ja minne, Veki etsii ja löytää kohteeseen ominaisuuksiltaan sopivat tekstiilivaihtoehdot. Ompelu- ja asennustöistä huolehtivat luottokumppanit, joiden kanssa on tehty yhteistyötä jo vuosien ajan.

– Me orienttilaiset kannamme kokonaisvastuun projekteista aina viimeisiin ripustuksiin asti. Hoidamme niin sanotut juoksevat asiat, viestimme aktiivisesti eri osapuolten kanssa ja ratkaisemme pulmatilanteet, joita esimerkiksi suurempien työmaiden aikataulutuksissa tai materiaalien toimituksissa saattaa joskus tulla eteen. Opastamme myös verhojen oikeassa hoidossa, jotta ne säilyvät ilona silmälle mahdollisimman pitkään, Veki summaa.

Haluaisitko lisätietoa O&O Verhopalvelusta? Ota yhteyttä ja kerromme lisää

Onko sinulla suunnitteilla julkitilaprojekti, johon etsit sopivia verhoja avaimet käteen -periaatteella? Kerro meille, millainen kohde on kyseessä ja millaisia verhoja etsit, niin teemme tuote-ehdotukset ja tarjoukset mitä pikimmiten.

Esittelemme myös mielellämme verhovaihtoehtoja showroomeillamme, jotka löydät osoitteista:

Mikonkatu 19, 00100 Helsinki
Avoinna arkisin klo 8–16 ja sopimuksen mukaan.
Mikonkadun puhelinnumero: 050 347 1096

Ruukinkuja 2, 02330 Espoo
Avoinna arkisin klo 8–16 ja sopimuksen mukaan.

Tavoitat asiakaspalvelumme arkisin klo 8–16 numerosta (09) 260 660 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@orientoccident.fi. Voit myös halutessasi täyttää alempaa löytyvän yhteydenottolomakkeen ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Yhteydenottolomake
Kaikki kentät ovat pakollisia.