O&O Kantti toimittaa mittatilausmatot kaikkiin julkitiloihin

O&O Kantti -palvelun nauhakanttausvaihtojen rinnalle on saatu hinnaltaan huokeampi lankakanttaus, jonka avulla maton värisävyt saadaan sopimaan täydellisesti yhteen. Myös mattolaatujen joukosta löytyy uutuuksia: hurmaavat Lumina ja Ember.   

Tyylikäs ja tunnelmallinen viimeistely sisustukselle, parempaa akustiikkaa ja sisäilmaa sekä miellyttävää tuntumaa tilan käyttäjien askelten alle. Siinäpä ne tärkeimmät motiivit mattojen käyttämiselle julkitiloissa. 

Tietyn tilan tyyliin ja mittoihin sopivan maton löytäminen ei silti aina ole läpihuutojuttu – edes sisustusalan ammattilaiselle. O&O Kantti auttaa.    

– Räätälöimme matot alusta loppuun asti Espoon verstaallamme siten, että lopputulos vastaa täsmälleen sille asetettuja tarpeita ja toiveita. Olemme toimittaneet mattoja muun muassa hotelleihin, ravintoloihin, toimitiloihin ja myymälöihin, eli kokemusta löytyy monista erilaisista kohteista ja niiden teknisistä reunaehdoista, Orient Occidentin tekstiililattioista vastaava apulaistuotepäällikkö Karoliina Piispa kuvailee.

– Haluamme tehdä mittatilausmattojen suunnittelun ja toteuttamisen mahdollisimman helpoksi. Kun mattojen saattaminen valmiiksi on suurelta osin omissa käsissämme, voimme luvata laadun olevan priimaa ja myös toimitusten olevan ripeitä ja luotettavia, hän lisää.    
 

Upeita uutuuksia kattavaan valikoimaan

O&O Kantti -palvelun mattojen ulkoasuissa riittää mistä valita, sillä tarjoomaan kuuluvat sekä varasto- että tilauslaadut. Väreissä on valittavina tummaa ja vaaleaa, puhtaita ja murrettuja sävyjä. Materiaalilaatujakin on paljon, aina rouheasta sisalista lämpimään villaan asti. Palvelu mahdollistaa myös aidosti uniikit toteutukset, erilaiset kuvioinnit ja esimerkiksi tilan käyttäjän brändiväreihin sopivat omakuosit, jotka tilataan asiakkaan tarpeisiin Ege Carpetsilta Tanskasta. 

– Täksi syksyksi olemme tuoneet valikoimaan mukaan myös kaksi uutta mattolaatua. Ensimmäinen on Lumina, jonka pinnassa on upea eläväinen struktuuri. Toinen on 100-prosenttisesti villasta valmistettu ja siten miellyttävän pehmeä Ember.

Myös mattojen kanttausmahdollisuuksien saralle on saatu uutta. Jo aiemmin valikoimaan kuuluneen nahasta, alcantarasta, puuvillasta, pellavasta tai juutista tehtävän nauhakanttauksen rinnalle on tuotu hillityn tyylikäs lankakanttaus. 

– Kanttaus on erittäin tärkeä osa mattokokonaisuutta. Se tekee matosta huolitellun näköisen ja varmistaa, että matto pysyy muodossaan ja istuu hyvin paikkaansa. Uusi lankakanttaus on tyyliltään minimalistinen ja hinnaltaan huokeampi kanttaustapa. Sen avulla maton ja kanttauksen sävyt saadaan sopimaan täydellisesti yhteen, Piispa hymyilee.