O&O Kantti:
Mittatilausmatot julkitiloihin

O&O Kantti -palvelu tarjoaa julkitilaprojekteihin laadukkaat mittatilausmatot suunnitelmiesi mukaisesti, täydellisesti erilaisiin tiloihin sopiviksi. Palvelumme kattaa sekä varastomalliston että laajan valikoiman tilaustuotteita.

Mittatilausmatot julkitilan vaatimusten mukaan

O&O Kantti -palvelun kautta löydät laadukkaat, teknisesti ja esteettisesti tilan kriteereihin soveltuvat mittatilausmatot. O&O Kantti-palvelua hyödynnetään paljon muun muassa toimistotilojen, erilaisten toimitilojen aulatilojen, sekä hotellihuoneiden sisustuksissa, joihin halutaan tismalleen tilan ilmeeseen sopiva uniikki mittatilausmatto. 

Orient Occidentin julkitilojen mittatilausmattojen valikoimaan kuuluvat kaikki maahantuomamme mattolaadut, joiden joukosta löydät laajan kattauksen eri materiaaleja, värejä, ja kuoseja. Lisäksi O&O Kantti -palvelu mahdollistaa myös esimerkiksi brändin väreihin sopivat omakuositoteutukset. 

Varastomallistostamme Espoossa valmistettavat mittatilausmatot toimitetaan nopeasti ja luotettavasti kaikkialle Suomeen; joustavan ja sujuvan palvelumme avulla projektisi pysyvät aina aikataulussaan. 

 

Orient Occidentin julkitilojen mittatilausmattojen valikoimaan kuuluvat kaikki maahantuomamme mattolaadut, joiden joukosta löydät laajan kattauksen eri materiaaleja, värejä, ja kuoseja.

Monipuolinen valikoima eri mattolaatuja eri kuosivaihtoehdoilla ja omakuositoteutuksella

Orient Occidentin mittatilausmattojen valikoimaan kuuluu useampia laadukkaita vaihtoehtoja muun muassa Ege Carpetsilta, jonka useimmat mattolaadut ovat kierrätysmateriaalista valmistettuja ja Cradle to Cradle -sertifioituja. Egen Highline mattoihin on mahdollista toteuttaa kaikkein villeimmätkin visiot omakuosien avulla, ja valmiita kuoseja voidaan muokata myös loputtomasti eri värityksin. Näin voidaan valita mattoon laajasta väripaletista tilan värimaailmaan sopivat sävyt ja toteuttaa mattoon esimerkiksi oma graafinen, kukallinen tai muu vastaava kuosi räätälöidyllä sävytyksellä. 

Orient Occidentin nimikkotuotemerkin valikoimasta puolestaan löytyy useampia ylellisiä ja kestäviä mattolaatuja, jotka ovat saatavilla heti varastosta nopealla toimitusajalla. Meiltä löydät niin ylelliset nukkamatot Bentleyn, Plazan ja Luminan, kuin kauniit villamatot Emberin ja Oxhillin.  

Uusin tulokas valikoimaamme ovat kauniit ja kestävät Synsisal-matot, joiden sisalia jäljittelevät kuosit ja värit valmistetaan kierrätyskuiduista. Näin luodaan matto, joka kestää aikaa, kulutusta ja katsetta.  

Valitse mittatilausmattoon mieluinen kanttaus eri materiaalivaihtoehdoista

Mittatilausmattoon voit valita joko nauha- tai lankakanttauksen. Nauhakanttauksen valikoimaan kuuluu nahka, alcantara, puuvilla, pellava ja juutti. Nauhakanttaus tekee matosta huolitellun ja tyylikkään näköisen. Huolellisesti tehdyllä kanttauksella varmistetaan, että matto pysyy muodossaan ja lattiapintaan hyvin istuvana.​ Lankakanttaus on kanttausvaihtoehdoista huomaamattomampi, sillä lanka valitaan maton sävyyn sopivaksi. Lankakantattu matto on viimeistellyn näköinen, mutta itse kanttaus on minimalistinen ja hillitty.​

Kysy lisää O&O Kantti -palvelusta ja eri mittatilausmattovaihtoehdoista

Julkitiloihin soveltuvan mittatilausmaton suunnittelussa, materiaalivalinnoissa ja toteutuksessa auttaa asiantunteva asiakaspalvelumme ja projektimyyntimme. Asiakaspalvelumme tavoitat arkisin 8-16 numerosta (09) 260 660  tai sähköpostitse asiakaspalvelu@orientoccident.fi. Projektimyyntimme yhteystiedot löydät täältä.

Kun haluat tutustua tarkemmin tiettyihin mattolaatuihin ja keskustella O&O Kantti -palvelusta lisää kasvotusten, olet tervetullut vierailemaan Helsingin keskustan ja Espoon Ruukinkujan showroomeillamme, jotka palvelevat sisustusalan ammattilaisia joka arkipäivä.