O&O Kantti:
Mittatilausmatot julkitiloihin

O&O Kantti -palvelu tarjoaa julkitilaprojekteihin uusia inspiroivia mahdollisuuksia: me räätälöimme laadukkaat mittatilausmatot suunnitelmiesi mukaisesti, täydellisesti erilaisiin tiloihin sopiviksi. Palvelumme kattaa sekä varastomalliston että tilaustuotteet.

O&O Kantti -palvelun tarjontaan kuuluvat kaikki Orient Occidentin maahantuomat matto- ja tekstiililattiamateriaalit. Tarjolla on runsaasti erilaisia laatuja muun muassa vastuullisuudestaan tunnetun Egen mallistoista. Mittatilausmattojen koot, muodot ja muut ominaisuudet voidaan toteuttaa täsmälleen haluamallasi tavalla.

Espoossa valmistettavat mittatilausmatot toimitetaan nopeasti ja luotettavasti kaikkialle Suomeen; joustavan ja sujuvan palvelumme avulla projektisi pysyvät aina aikataulussaan. Tutustu O&O Kantti -palveluun ja ota yhteyttä!

Mittatilausmatot tilan ja asiakkaasi brändin vaatimusten mukaan

  • Markkinoiden laajin ja laadukkain valikoima: materiaalit, värit, kuosit, muodot ja kanttaukset (myös ekologisia uusiomateriaaleja)
  • Tuhansia vakiokuosivaihtoehtoja 4 m2 minimitilausmäärillä, myös omakuositoteutukset mahdollisia yli 100 m2 tilauksiin
  • Nopea ja luotettava toimitus kaikkialle Suomeen (toimitusaika 3–5 vkoa)
  • Valmistetaan Espoossa

 

Markkinoiden laajin ja laadukkain valikoima!

 

Näin O&O Kantti -palvelu toimii: 

1.    Tarvekartoitus: alustavan suunnitelman läpikäynti yhdessä asiakkaan kanssa
2.    Suunnitelman laadinta: maton mittojen, muodon, ulkoasun määrittely sekä mattolaadun ja kanttimateriaalien valinta
3.    Räätälöinti: maton leikkaus ja kanttien ompelu
4.    Laadunvalvonta: valmiin mattotuotteen pintojen ja kanttien tarkistus
5.    Pakkaus ja lähetys: maton pakkaus kuljetusta varten ja sen toimitus asiakkaalle
 

Monien etujen ja mahdollisuuksien mattoja

Laadukas mittatilausmatto kestää aikaa ja kulutusta. Se on lisäksi valinta tilan käyttäjien hyvinvoinnin puolesta. Etenkin suuremmat ja monilukuisemmat matot tarjoavat samoja hyötyjä kuin kiinteästi asennettava tekstiililattia: tilan sisäilma pysyy parempana ja sen akustiikka on miellyttävämpi.

Mittatilauksena toteutettu keskilattiamatto on oivallinen ratkaisu lattian ilmeen uudistajaksi myös tiloissa, joihin ei voida syystä tai toisesta asentaa kiinteää kokolattiamattoa tai mattolaatoitusta. Erilaisia mattoja yhdistelemällä voidaan toteuttaa tyylikkäitä kokonaisuuksia niin suuriin kuin pienempiin tiloihin – ravintoloihin, hotelleihin, liiketiloihin, toimistoihin ja koteihin.

Mittatilausmatot mahdollistavat myös hyvin nopeat ja ns. pop-up-henkiset sisustusten uudistushankkeet. Valmistamme O&O Kantti -palvelun matot Espoossa: hyödyntämällä palveluamme, tuet siis suomalaista työtä. Kysy lisää mahdollisuuksista – me palvelemme sinua kaikissa projektisi vaiheissa!

 

Nopea ja luotettava toimitus kaikkialle Suomeen.