Pitkäikäistä kauneutta:
Uusia O&O-kankaita kotikäyttöön!

Orient Occidentin O&O-verhoilukangasperhe sai syksyllä 2023 uudet ihastuttavat jäsenet nimeltään O&O Krypto ja O&O Melody. Lisäksi päivitimme jo entuudestaan vankkaa suosiota nauttineen O&O Sublim -laadun väripaletin uuteen uskoon sekä laskimme ja kumosimme kankaan hiilipäästöt kokonaisuudessaan.

Orient Occidentin oman tuotemerkin huonekalukankaat ovat toimineet jo vuosien ajan varmana valintana kotien erilaisissa verhoilutarpeissa. Viime syksynä näiden hinta-laatusuhteeltaan oivallisten kankaiden valikoima kasvoi entisestään. 

Uutuudet ovat nimeltään O&O Krypto ja O&O Melody. Kankaista ensimmäinen on kudonnaltaan tiivis, mutta silti miellyttävän pehmeä. Jälkimmäinen hurmaa puolestaan kauniilla meleeratulla kudonnallaan. Sävyjenkin saralta löytyy oiva vaihtoehto moneen tyyliin ja tarpeeseen. O&O Krypto on saatavissa 15:ssä ja O&O Melody 17:ssä kauniissa sävyssä.

Molemmat uutuuslaadut kestävät hyvin kulutusta, eli ne säilyvät ilona silmälle pitkään. Lisäksi kankaat ovat konepesun kestäviä ja Oeko-Tex Standard 100 -sertifioituja.

 

O&O Krypto ja O&O Melody tarjoavat sisustajalle pitkäkestoista kauneutta ja miellyttävää tuntumaa.

Iki-ihana O&O Sublim on nyt hiilineutraali

Kotien sohviin, nojatuoleihin ja tyynyihin hyvin soveltuva O&O Sublim nauttinut sisustajien parissa suosiota jo pitkään.  O&O Sublim on löytänyt tiensä ihmisten sydämiin etenkin kauneutensa, helpon ylläpitonsa ja hyvän kulutuskestävyytensä ansiosta.

Nyt O&O Sublim -laadun upea ulkoasu, käytännöllisuus ja pitkäikäisyys ovat saaneet rinnalleen myös juuri tässä ajassa merkityksellisen ulottuvuuden – ympäristövastuullisuuden.   

Olemme laskeneet kankaan hiilipäästöt ja kumonneet ne täysimääräisesti tukemalla sertifioituja aurinko- ja tuulienergiahankkeita. O&O Sublim on ensimmäinen oman tuotemerkkimme hiilineutraali verhoilukangas.

Myös O&O Sublim -kankaan värikartta on päivitetty uuteen uskoon, eli vastaamaan entistäkin paremmin kodinsisustajien erilaisia tarpeita ja toiveita.
 

O&O Sublim on Orient Occidentin oman tuotemerkin ensimmäinen huonekalukangas, jonka hiilipäästöt on laskettu ja kumottu kokonaisuudessaan.