Trendivinkit Romolta: Sisustuskankaat kuin lämmin halaus

Kun tyyli ja tuntuma ovat keskenään täydellisessä sopusoinnussa, kokonaisuus on omaa luokkaansa. Romon sisustuskankaissa korostuvat juuri nyt runsaat struktuurit. Lisäksi ystävä vuosien takaa tekee näyttävän paluun: tervetuloa huipputrendikäs bouclé!

Kauden kangastrendeissä toistuvat nyt pörröisyys ja pehmeys, mikä tuo eloisuutta ja vaihtelua julkisiin tiloihin. Muhkea struktuuri kiinnittää katseen ja tekee tilasta helposti lähestyttävän – olipa kyseessä hotelli, ravintola tai vaikkapa toimisto. Samalla kenties arjen hektisyys jää hetkeksi taka-alalle ja syke tasaantuu pehmeiden kankaiden syleilyssä.

Pehmoista bouclé-maniaa

Menneiltä vuosilta tuttu, kiharainen bouclé-kangas on nyt muodikkaampi kuin koskaan. Sen suosio sai alkunsa jo 1940-luvulla, jolloin teollinen muotoilija Eero Saarinen suunnitteli Womb Chair -klassikkotuolinsa arkkitehti Florence Knollin pyynnöstä. Tuoli verhoiltiin pehmeällä Knoll's Classic Bouclé -kankaalla, joka inspiroi suunnittelijoita vielä tänäkin päivänä.
 

Huipputrendikkääseen bouclé-kankaaseen on helppo ihastua.

 

Monta vetoavaa vaihtoehtoa

Maailmankuulun Romon mallistot sisältävät useita ihanan pehmeitä vaihtoehtoja sekä paluun tehneitä bouclé-kankaita. 

Yksi ehdottomasti tutustumisen arvoinen verhoilukangas on Kirkby Designin Surface Fr, joka on tehty luomaan kutsuvia tiloja persoonallisella otteella. Huippupehmeä kangas kutsuu syliinsä ja viehättää runsaalla tekstuurillaan. Toinen hurmaava vaihtoehto on ällistyttävän pehmeä Kirkby Designin Teddy FR -villabouclé. Malliston lämpimiä, luonnollisia sävyjä sisältävää väripalettia on maustettu muun muassa trendikkäillä meripihkan ja saniaisen sävyillä. Kirkby Designin Foam FR on puolestaan mielenkiintoinen yhdistelmä sattumaa ja tarkkaa harkintaa. Kankaassa yhdistyvät kaksi sävyä, jotka nivoutuvat luontevasti lempeäksi kokonaisuudeksi. 

Kirkby Designin lisäksi myös Zinc tarjoaa pörröisen vaihtoehdon runsaiden linjojen ystäville. Zincin Sheepskin-kangas sopii julkitiloihin, joihin haetaan maksimaalista pehmeyttä. Ylellisen upottava, kosketusaistia hellivä kangas on aitoa lampaanvillaa. 
 

Zinc Sheepskin on valmistettu aidosta lampaanvillasta.