Romon huonekalukankaat koristavat Viking Line M/S Viking Gloryn sisustusta

Viking Linen lippulaiva Viking Glory on näyttävine panoraamaikkunoineen loistokas kokonaisuus, jonka sisustus rakentuu kestävistä ja hienostuneista materiaalivalinnoista.

Referenssikuva Viking Gloryn sisustuksesta, nahkasohvista lounge-tiloissa.

Viking Gloryn sisustus Koncept Stockholmin käsialaa

Viking Glory -risteilyalus on nimensä mukaisesti loistokas ilmestys – niin ulkoa kuin ennen kaikkea sisältä. Sisustuksessa keskeisiä teemoja ovat pohjoinen merellisyys, ajattomuus, hienostunut yksinkertaisuus, sekä kestävät valinnat. Sisätilojen innovatiivisessa suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota myös näköaloihin: Viking Gloryn suurista panoraamaikkunoista avautuu vaikuttavat näkymät meriluontoon. Eri vuodenaikoina laivalla voi kokea aitiopaikalta saariston kesäisen vehreyden, syksyn tyrskyt, talven viileän värimaailman ja kevätauringon kimmellyksen aalloilla.

Viking Gloryn suunnittelusta vastasi ruotsalainen Koncept Stockholm, jonka käsialaa on myös mm. Marski By Scandic -hotellin sisustus. Lopputuloksena Viking Gloryn sisustuksesta syntyi näyttävä kokonaisuus, jossa yhdistyy skandinaavinen keveys ja leikkisyys.

Viking Linen lippulaivalla matka läpi Itämeren idyllisten saaristojen taittuu ympäristön ehdoilla: alus käyttää polttoaineena rikitöntä nestemäistä maakaasua ja voi hyödyntää myös biokaasua.

Viking Gloryn suurista panoraamaikkunoista avautuu vaikuttavat näkymät meriluontoon
Sisustuskuva, jossa keskiössä pyöreälinjainen vaalea nahkasohva.
Referenssikuva Viking Gloryn sisustuksesta, nahkasohvista lounge-tiloissa.
Referenssikuva Viking Gloryn sisustuksesta, vaaleita nojatuoleja ja kullankeltaista valojen hohtoa lounge-tiloissa.

Viking Gloryn huonekaluissa Romo Groupin brändien kankaita

Englantilaisen Romo Groupin brändien Kirkby Designin ja Villa Novan kankaat koristavat Viking Gloryn näyttäviä ravintola-alueita sekä viihdekeskusta. Kirkby Designin Laser II FR- ja Smooth FR-huonekalukankailla verhoiltiin isompia mittatilaussohvia ja Villa Novan Cambay-kankaalla ruokailuryhmien ja oleskelualueiden huonekaluja.

Kirkby Designin Laser II FR on tekonahkainen ja kestävä huonekalukangas, joka soveltuu materiaalinsa ansiosta hyvin ravintola-alueille, joissa huonekalukankaat altistuvat juoma- ja ruokatahroille. Laser II FR on paitsi helposti puhdistettava huonekalukangas, myös paloturvallinen, miellyttävän tuntuinen sekä visuaalisesti tyylikäs vaihtoehto. 

Smooth FR on yksi Kirkby Designin valikoiman suosituimmista kankaista, eikä ihme, sillä sen samettisen pehmeä pinta, hienostunut ulkonäkö, paloturvallisuus ja helppohoitoisuus tekevät kankaasta toimivan vaihtoehdon monentyyppisiin tiloihin. 

Villa Novan Cambay FR on erittäin kovaa kulutusta kestävä puuvillasta valmistettu huonekalukangas, joka Laser II FR:n ja Smooth FR:n tapaan on myös paloturvallinen ja helppohoitoinen ravintoloihin ja muihin vilkkaisiin tiloihin soveltuva kangas.

Sisustuskuva, jossa keskiössä kaareva myrkynvihreä sohva ja avaran loungealueen hohtavat valot.
Referenssikuva Viking Gloryn sisustuksesta, vaaleita nojatuoleja ja kullankeltaista valojen hohtoa lounge-tiloissa.
Referenssikuva Viking Gloryn sisustuksesta, vaaleita nojatuoleja ja kullankeltaista valojen hohtoa lounge-tiloissa.
Yhteydenottolomake
Kaikki kentät ovat pakollisia.