Ege Carpetsin Eco Rustic -mattolaatat: 56 herkullista väriä, isompi 96x96 cm laattakoko

Eco Rustic on yksi Ege Carpetsin Eco-tuoteperheen neljästä mallistosta, joiden 56 ihastuttavaa värisävyä on suunnitellut palkittu tanskalainen tekstiili- ja värisuunnittelija Margrethe Odgaard.

Kollaasikuva jossa vasemmalla kuvassa viininpunainen kokolattiamatto, ruokapöydäntuoli ja oikealla kuvassa lähikuva tummanharmaasta kokolattiamatosta.
Sisustuskuva, jossa fokuksessa puunsyykuvioitu puulattia.

Silmukkanukkainen Eco Rustic -mattolaatta on saatavilla kahdessa koossa

Eco Rustic-mallisto on saatavilla paitsi kokolattiamattona, myös mattolaattoina 48x48 cm -standardikoossa ja kaksi kertaa isommassa 96x96 cm -koossa. Isompi laattakoko on erinomainen valinta esimerkiksi avaraan ja suureen tilaan, jossa lattian rooli osana tilan yleisilmettä korostuu: isokokoisen laatan ansiosta saumoja on vähemmän ja yleisilme pysyy rauhallisena. Visuaalinen lopputulos muistuttaa kokolattiamattoa, mutta mattolaatat tuovat mukanaan käytännön hyödyn. Tarpeen tullen esimerkiksi yksittäisen laatan voi vaihtaa helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti uuteen.

Julkitila- ja kotikäyttöön soveltuva Eco Rustic -mattolaatta on laadukas ja kestää kovaa kulutusta. Mattolaatan 100 % kierrätysmateriaalista valmistettu Ecotrust 350 -pohja auttaa parantamaan tilan akustiikkaa ja on tästä syystä hyvä lattiamateriaali esimerkiksi avokonttoriin tai hälyisiin hotellien lounge-tiloihin. 

 

96x96 cm laattakoko on erinomainen valinta tilaan, jossa lattian rooli osana tilan yleisilmettä korostuu: isokokoisen laatan ansiosta saumoja on vähemmän ja yleisilme pysyy rauhallisena.
Sisustuskuva, jossa graafinen aaltomuotoinen harmaa sohva vasemmassa yläkulmassa ja tummanharmaa kokolattiamatto.
Sisustuskuva, jossa fokuksessa puunsyykuvioitu puulattia.

Monien mahdollisuuksien mattomallisto - 56 värisävyä toimivat yksin tai yhdessä

Eco-mattomallistojen 56 sävyn väripaletti koostuu neutraaleista harmaan ja mustan sävyistä, sekä vaaleista ja tummista ruskean, vihreän, sinisen ja punaisen sävyistä. Lisäksi väripaletissa on saatavilla kirkkaita korostusvärejä muun muassa punaisen ja keltaisen sävyissä. 

Neutraaleilla mattolaattojen sävyillä voidaan antaa tilaa näyttäville huonekaluille ja päinvastoin värikkäillä mattolaatoilla korostaa muuten neutraalien sävyjen sisustusta. Eco Rustic -malliston mattolaatoilla voit myös rakentaa joko yksivärisen lattiatoteutuksen, tai yhdistellä esimerkiksi malliston hillittyjä neutraaleja sävyjä toisiinsa tai korostusväreihin.

 

Neutraaleilla mattolaattojen sävyillä voidaan antaa tilaa näyttäville huonekaluille ja päinvastoin värikkäillä mattolaatoilla korostaa muuten neutraalien sävyjen sisustusta.
Sisustuskuva, jossa fokuksessa puunsyykuvioitu puulattia.

Ege Carpets - skandinaaviseen makuun sopivia vastuullisesti valmistettuja kokolattiamattoja jo vuodesta 1938

Tanskalainen Ege Carpets on tänä päivänä kansainvälisesti arvostettu, alallaan asemansa vakiinnuttanut mattovalmistaja, jonka toiminnan ytimessä on elämyksellinen esteettisyys ja tinkimätön ympäristövastuullisuus. Egen skandinaavisen tyylikkäät ja näyttävät tekstiililattiat jäljittelevät usein luonnon struktuuria ja maisemia, ja valikoimasta löytyy sekä kuvioituja että minimalistisia kuvioimattomia vaihtoehtoja. 

Egen tavoitteena on nostaa kaikki tuotteensa Cradle to Cradle -sertifioinnin korkeimmalle tasolle vuoteen 2030 mennessä.

Estetiikka, mukavuus, turvallisuus ja kestävyys ovat Egen tuotteissa omaa luokkaansa. Matoille on myönnetty 10 vuoden takuu osoitukseksi korkeasta laadusta. 56 prosenttia matoista valmistetaan kierrätysmateriaalista valmistetusta langasta tai villasta, ja kaikkien mattolaattojen Ecotrust-huopapohjan materiaalina käytetään ainoastaan kierrätettyjä muovipulloja. Osa matoista sisältää jopa 80 prosenttia kierrätysmateriaaleja. Uusioraaka-aineiden osuutta tullaan lisäämään lähivuosina entisestään. Egen tavoitteena on nostaa kaikki tuotteensa Cradle to Cradle -sertifioinnin korkeimmalle tasolle vuoteen 2030 mennessä.

Orient Occident on tehnyt Ege Carpetsin kanssa tiivistä ja tuloksellista yhteistyötä aina vuodesta 1983.

 

Sisustuskuva tilasta, jossa vaaleanvihreä kokolattiamatto, työpiste ja puunvärinen hyllykkö taka-alalla.
Yhteydenottolomake
Kaikki kentät ovat pakollisia.