Orient Occidentin nimikkotuotemerkin valikoimaan kolme uutta huonekalukangasta

Orient Occidentin nimikkotuotemerkin huonekalu- ja verhoilukangasvalikoimasta löytyy monipuolisesti erityylisiä ja -sävyisiä kangaslaatuja. Valikoiman uusimmat tulokkaat ovat vakosamettimainen Ridges, pilkukaspintainen Softy, sekä strukturoitu Grains.

Lähikuva verhoilukankaiden näytteistä.
Esittelyssä Orient Occidentin verhoilukangasmalliston uutuudet.

Uudet Ridges, Softy ja Grains -huonekalukankaat kotikäyttöön

Hyvä huonekalukangas herättää huonekalun henkiin ja viimeistelee sisustuksen. Se sopii kodin värimaailmaan, tuntuu miellyttävältä ja kestää kauniina arjen pyörteissä. Orient Occident -nimikkotuotemerkin huonekalu- ja verhoilukankaiden uutuudet Ridges, Softy ja Grains ovat laadukkaita kotikäyttöön soveltuvia kangaslaatuja, joista löytyy useita eri tyyleihin sopivia sävyjä.

Ridges on tyylikäs vakosamettimainen huonekalukangas, joka tuo kotiin pehmeää ja helposti lähestyttävää charmia. Se kestää kovaa kulutusta ja tuo tekstuuria sisustukseen. Sävyvaihtoehtoja on 19.

Softy on eläväinen huonekalukangas, jossa on pilkukas pinta ja se kestää kovaakin kulutusta. Softyssä sävyvaihtoehtoja on 18.

Grains on strukturoitu, rakenteeltaan edellä mainittuja kovempi huonekalukangas. Kudottu tekstuuri antaa huonekaluille ryhtiä ja jämäkkyyttä. Sävyvaihtoehtoja Grains-huonekalukankaissa on 17.

Useita erivärisiä kangassävyjä.
Lähikuva verhoilukankaiden näytteistä.
Persikanvärinen Softy-verhoilukangas.

Tutustu uusien huonekalukankaiden sävyihin