Ravintoloiden rakastama huonekalukangas - AquaClean Venice FR

Helppo puhdistettavuus on julkitilojen pintamateriaalien elinehto ja yksi tärkeimmistä valintakriteereistä. Kuten kaikista AquaClean-huonekalukankaista, myös uudesta  bukleepintaisesta Venice FR:stä yleisimmät ruokatahrat saa pois pelkällä vedellä.

Referenssikuva ravintolasta, jossa vaalealla buklee-kankaalla verhoiltuja tuoleja.

AquaClean Venice FR - trendikäs bukleepintainen huonekalukangas

Bukleepintaiset huonekalut ovat olleet jo jonkin aikaa sisustamisen ykköstrendejä. Rouhea, silmukkainen ja yleisilmeeltään pehmeä buklee näyttää hyvältä niin nojatuoleissa, sohvissa, raheissa kuin ruokapöydän tuoleissakin.

Bukleekangas on pinnalla erityisesti kodin sisustuksessa, mutta sopii hyvin myös julkitilakohteisiin tuomaan lämpöä, eloa ja struktuuria sisustukseen - kunhan kangas täyttää julkitilakohteiden tekstiileiltä edellytettävät tekniset ominaisuudet.

Tällainen julkitilakohteisiin soveltuva bukleepintainen kangas on valikoimamme AquaClean Venice FR. Kauniin ulkomuodon lisäksi Venice FR on paloturvallinen ja ylittää julkitilakohteiden kankaiden kulutuskestävyyden vaatimustason: kankaiden hankauksenkesto eli Martindale-arvo on Venice FR:llä 60 000. 

Venice FR on saatavilla 40 kauniissa sävyssä aina luonnonvalkoisen, beigen ja ruskean sävyistä tummempiin ja voimakkaampiin punaisen, vihreän ja sinisen sävyihin. AquaClean-kankaille ominaiseen tapaan kankaasta on myös helppo puhdistaa yleisimmät ruoka- ja juomatahrat pelkällä veden ja puhdistusliinan yhdistelmällä.

Lähikuva tuolin bukleepintaisesta verhoilukankaasta.
Referenssikuva ravintolakohteen sisustuksesta, jossa keskiössä bukleepintaiset ruokapöydän tuolit.

AquaClean Venice FR on rouhea ja pehmeä bukleepintainen huonekalukangas, joka täyttää  julkitilakohteiden tekstiileiltä edellytettävät tekniset ominaisuudet

Sisustuskuva, jossa keskiössä ruokapöydäntuolien bukleepintainen verhoilukangas.

Paloturvallisella AquaClean Venice FR -bukleekankaalla hankauksenkesto eli Martindale-arvo on 60 000

AquaClean - helppohoitoiset, turvalliset ja hiilineutraalit huonekalukankaat julkitiloihin ja koteihin

AquaClean on ainutlaatuinen huonekalukangas, josta yleisimmät ruoka- ja juomatahrat lähtevät veden ja puhdistusliinan yhdistelmällä. Tahrojen poistamiseen ei tarvitse käyttää kemikaaleja, koska kuidussa oleva molekyylikerros estää lian pääsyn kankaan rakenteeseen. AquaClean-kankaat ovat myös aina vesipestäviä ja ne on tehty kestämään kovaa kulutusta.

AquaClean-kankaiden Oeko-Tex 100 -sertifikaatti kertoo siitä, ettei kankaat sisällä terveydelle haitallisia aineita ja niiden turvallisuus on testattu Oeko-Texin tiukkojen kriteerien mukaisesti riippumattomissa tutkimuslaitoksissa. AquaCleanille on myönnetty sertifikaatin luokitustaso I, joka on vaatimuksiltaan kaikista tiukin.

AquaClean-kankaiden kuidussa on myös SafeFront-ominaisuus, joka tekee kankaista antimikrobisia. SafeFront on tehokas suoja bakteereja ja viruksia vastaan ja estää näiden kasvun kankaassa. Ominaisuus säilyy, vaikka kangasta pestäisiin pesukoneessa.

Kaikki AquaClean-kankaat ovat hiilineutraaleja ja niiden tuotannosta ja kuljetuksesta aiheutuneet päästöt kompensoidaan sertifioiduilla aurinko- ja tuulienergiahankkeilla.

 

Lähikuva bukleepintaisesta verhoilukankaasta.
Yhteydenottolomake
Kaikki kentät ovat pakollisia.