Kovien lattioiden ja tekstiililattioiden nopean toimituksen varastomallistot – tutustu monipuoliseen valikoimaamme

Varastomallistoja löytyy useammilta edustamiltamme tuotemerkeiltä ja eri materiaaleina aina vinyylilattioista puulattioihin ja laminaattilattioista mattolaattoihin.

Liberty - tyylikkäät ja laadukkaat vinyylilattiat

Liberty on laadukkaiden ja kestävien vinyylilattioiden tuotemerkki, jonka tuotevalikoimasta löytyy lukkopontillisia lattiatuotteita niin kevyemmän kuin kovemman käyttöluokituksen kohteisiin. 

Liberty-varastomallistoihin kuuluu Liberty Rock 40 ja Liberty Nature -mallistot. Liberty Rock 40 -vinyylilattiassa on kaunis mattapintainen, erittäin kestävä ja helppohoitoinen Protect Anti-Scratch -pinta. Lattia on helppo asentaa ja pohjassa on ääntä eristävä integroitu Sound Tech -aluskate, jolloin se ei tarvitse enää erillistä askeläänikerrosta. M1-sisäilmaluokiteltu Liberty Rock 40 on 100 % vedenkestävä ja ei sisällä ftalaatteja.

Liberty Nature on ekologinen ja PVC-vapaa lukkopontillinen lattianpäällyste, jonka pohjassa on Liberty Rockin tapaan ääntä eristävä integroitu aluskate. Lattian erittäin kestävä Rigid Core-runkolevy on valmistettu ekologisesta materiaalista sisältäen vulkaanisia kivilajeja, kuten hienorakenteista basalttia. Liberty Nature ei sisällä mitään ihmisille tai ympäristölle haitallisia aineita tai yhdisteitä, ja tuotteelle on myönnetty saksalainen Blue Angel -ympäristömerkki sekä Greenguard Gold -sertifikaatti.

liberty-varastomallistot

Parky - erittäin kestävä puulattia

Parky-puulattia sopii loistavasti paitsi koteihin myös julkisten tilojen vaativaan käyttöön. Parkyn käyttöluokka on 33, kun taas useimmat markkinoilla tarjolla olevat kovaan kulutukseen soveltuvat puulattiat ovat käyttöluokaltaan 31–32. 

Parkyn kestävyys perustuu naarmuuntumista ja kolhuja estävään kahdeksan kovan lakkakerroksen Titanium Finish -viimeistelyyn, lautojen lujaan HDF-ytimeen ja saumojen Aqua Sealing Complete -teknologiaan, joka estää nesteen ja kosteuden pääsemisen saumojen kautta lattian rakenteisiin.  Luonnollisen ulkonäön saa aikaan Parkyn pinnan viimeistelevä 0,6 millimetrin paksuinen aito puuviilu.  

Parkyn kulutuskestävyys pidentää tuotteen käyttöikää, ja elinkaarensa päätteeksi tuote on 100 % kierrätettävissä.  M1-sisäilmasertifioitu Parky on vähäpäästöinen ja hajuton pintamateriaali.   

Parky-varastomallistoon kuuluu useampia vaaleita ja tummia lankku- ja kalanruotolattioita.

parky-varastomallistot

Loc Floor - useiden kuosien hiilineutraali laminaattilattia

Loc Floor on hiilineutraali ja M1-sisäilmasertifioitu laminaattilattia. Ympäristövastuullinen ja pitkäikäinen lattiatuote soveltuu mitä parhaiten niin vaativaan kotikäyttöön kuin myös käyttöluokan 32 mukaiseen julkitilakäyttöön. Monia erityylisiä ja -värisiä puukuoseja tarjoava Loc Floor on hinta-laatusuhteensa ja kulutuskestävyytensä ansiosta erinomainen materiaalivaihtoehto esimerkiksi vuokra-asuntokohteisiin. Loc Floor -tuotteilla on vähintään 15 vuoden takuu.

Loc Floor -laminaattilattiat on varustettu patentoidulla ja tiiviillä Uniclic-lukkopontilla, eli asennus ja tarpeen vaatiessa myös lattian irrotus on helppoa ja nopeaa. 

Loc Floor-laminaattilattoiden hiilijalanjälki on laskettu ja päästövähennykset tehty Gold Standard -verifiointistandardin mukaisesti. 

Varastomallistoista löytyy useampia vaalean, harmaan ja lämpimän puun sävyisiä Loc Floor ja Loc Floor Plus Aqua Protect -mallistoja. Loc Floor Plus Aqua Protect -laminaatissa on kosteuskäsitelty runkolevy ja Aqua Protect-suojaus, joiden ansiosta lattia kestää 6 tunnin kosteusaltistuksen.

loc floor-varastomallistot

Milliken - liimattoman asennuksen hiilineutraalit mattolaatat

Maailman arvostetuimpiin mattolaatta- ja lankkuvalmistajiin lukeutuva Milliken tunnetaan korkealuokkaisista ja vastuullisista tekstiililattiatuotteista.

Millikenin varastomallistot koostuvat Northward Bound- ja Formwork 3.0 -mallistojen mattolaatoista, jotka soveltuvat kovaan koti- ja julkitilakäyttöön. M1-sisäilmasertifioidut, silmukkanukkaiset mattolaatat asennetaan nopeasti ja kätevästi ilman liimaa TractionBack® -kitkapohjakiinnityksellä. Liimattoman asennuksen ansiosta Milliken-mattolaattalattia on helppohoitoinen, sillä tarpeen vaatiessa esimerkiksi yksittäisen mattolaatan voi vaihtaa kätevästi uuteen.

Northward Bound-mallisto inspiroi pehmeillä harmaan sävyillä sekä lunta ja jäätä jäljittelevillä kuvioilla. Formwork 3.0 -varastomalliston mattolaatat ovat saatavilla harmaan, mustan ja beigen sävyissä. Malliston mattolaatat muodostavat tasavärisen, kuvioimattoman tekstiililattian.

Millikenin mattolaattojen koko on 50 x 50 cm.

Milliken-varastomallistot

Ege - erinomaisesti akustoivat Cradle to Cradle -sertifioidut mattolaatat

Tanskalainen Ege Carpets on maailman johtava mattovalmistaja, jonka toiminnan ytimessä ovat elämyksellinen esteettisyys sekä tinkimätön ympäristövastuullisuus.

Egen varastomallistoihin kuuluu muun muassa ReForm Transition- ja ReForm Flux -mallistojen mattolaatat. Hiilineutraalien mattolaattamallistojen nukkalanka on 100 % polyamidikierrätyskuitua ja mattolaatan Ecotrust-huopapohja on valmistettu 100 % kierrätysmateriaalista. Tuotteille on myönnetty Cradle to Cradle -sertifikaatti ja M1-sisäilmasertifikaatti.

ReForm Transition -varastomallistosta löytyy mattolaattoja tyylikkäissä harmaan ja mustan eri sävyssä. ReForm Flux -varastomalliston upea väripaletti kuvastaa puolestaan pinnan muodonmuutosta kuivasta kosteaan: harmaan ja mustan sävyt tuntuvat elävän kuin sadesuihkun koskettamina. Mattolaattojen koko on 48 x 48 cm ja niissä on erinomaisesti akustoiva huopapohja.

Ege-varastomallistot

 

Yhteydenottolomake
Kaikki kentät ovat pakollisia.