Korkealuokkaista kauneutta Romo Groupin kankailla ja tapeteilla

Maailmanlaajuisesti arvostettu sisustuskangas- ja tapettitalo on kiinnostava yhdistelmä klassista tyylikkyyttä ja alan trendejä. Valikoima hurmaa runsaudellaan ja värikkyydellään.

Piipahdus Romon maailmaan saa suunnittelijan kuin suunnittelijan huokaisemaan ihastuksesta. Muun muassa Romo -ja Kirkby Design -tuotemerkkien alla myytäviä tuotteita yhdistää monipuolisuus sekä korkea laatu. Romo avaa runsaasti mahdollisuuksia muun muassa hotellien, ravintoloiden ja toimistojen sisustukseen.

– Romon kankaat ja tapetit on suunnattu laadukkuutta ja yksilöllisiä sisustusratkaisuja arvostaville. Kankaista huokuu valmistuksen huolellisuus ja raaka-aineiden tasokkuus. Esimerkiksi Romo-tuotemerkin puuvilla- ja pellavakankaiden tuntuma on koskettaessa aivan omaa luokkaansa, Orient Occidentin tuoteryhmäpäällikkö Marleena Luukka kuvailee.

Romon designit kestävät aikaa. Niiden avulla voidaan luoda kauniita kokonaisuuksia hillityn tyylikkäästi tai uskaliaammin leikitellen. Sävyt ja kuosit sopivat yhteen, sillä samat värisävyt toistuvat kangas- ja tapettimallistojen sisällä ja eri mallistojen välillä.

– Myös uutuusmallistoista on usein löydettävissä tuttuja Romo-värejä. Lisäksi saatavilla on erottuvampia kuoseja, jotka mahdollistavat irtiotot julkitilojen sisustuksessa, Marleena mainitsee ja lisää, että uusia rohkeita kuoseja tulee kahdesti vuodessa.
 

Ajaton romo vai trendikäs kirkby design?

Romo-mallisto koostuu muun muassa huonekalu- ja verhokankaista sekä tapeteista. Se tunnetaan klassisen ja modernin muotokielen harmonisesta yhteispelistä. Mallisto tarjoaa ajattoman hienostunutta tyylikkyyttä vivahteikkaalla ja runsaalla väripaletilla viimeisteltynä. Herkullisissa kuoseissa toistuvat kasviaiheet, geometriset kuviot sekä linjakkaat raidat.

– Romo-tuotemerkin puuvilla- ja pellavakankaat sopivat erinomaisesti verhoiksi ja mukana on myös ohuen ohuita valoverhoja. Tapeteista löytyy puolestaan kankaiden tapaan maanläheisiä ja geometrisia kuviointeja. Tehosteena toimivat upeat metallivärit, Katja kertoo.

Romon Kirkby Design -tuotemerkki henkii puolestaan eleganttia englantilaisuutta rempseän rohkealla tavalla. Kirkby Designin inspiraatio juontaa juurensa kulturellin saarivaltion vanhoihin linnoihin ja 1960-luvun Carnaby Streetin sykkeeseen. Mallisto palvelee parhaiten heitä, jotka arvostavat trendikkyyttä ja kaihtavat jäykistelyä.

– Kokoelmassa on muun muassa yksivärisiä kankaita, joita täydennetään klassisilla kuoseilla ja erottuvan tyylikkäillä retrokuvioilla. Kankaiden struktuurit tarjoavat mahdollisuuden rohkeisiinkin ratkaisuihin – niillä saadaan rentoa ja yrityksen brändiä tukevaa fiilistä vaikkapa hotelli- tai ravintolasisustukseen, Katja kuvailee.

Turvaa materiaalivalinnoilla: palosuojattu Trevira CS -materiaali

Julkisissa tiloissa paloturvallisuuden merkitys korostuu entisestään jo rakennusmääräysten takia. Pysyvästi paloturvallista Trevira CS -laatua olevat kankaat vastaavatkin hyvin myös tähän tarpeeseen.

– Turvallisuutta ja tyylikkyyttä samassa paketissa, Katja summaa.
 

Sävyt ja kuosit sopivat yhteen, sillä samat värisävyt toistuvat kangas- ja tapettimallistojen sisällä ja eri mallistojen välillä.

Kysy lisää Romon kankaista ja tapeteista

Marleena Luukka
Marleena Luukka
Tuoteryhmäpäällikkö, tekstiilit