Listat viimeistelevät tilan

Orac Decor -koristelistat saavat pinnat heräämään henkiin. Korosta, peitä, viimeistele, yllätä – lähes kaikki onnistuu!

Monipuolinen Orac Decor -mallisto sisältää listoja eri käyttötarkoituksiin ja tyyleihin. Se  mahdollistaa pinnoilla leikittelyn sekä harmonisten kokonaisuuksien luomisen kohteissa kuin kohteissa. Valikoima kattaa katto-, seinä-, jalka- ja valolistat, seinäpaneelit sekä 3D-sisustuselementit.

– Suomalaisissa sisustuksissa on perinteisesti totuttu käyttämään jalkalistoja, mutta Orac Decor -listojen maailma on myös paljon muuta – tyylikkyyttä, ideoita ja yllätyksiä, kuvailee Orient  Occidentin tuoteryhmäpäällikkö Katja Pasanen.

Orac Decor -listat ovat kierrätettäviä ja vastuullisesti Euroopassa tuotettuja.

Rohkeutta sisustamiseen

Pasanen kannustaa hyödyntämään listoja ennakkoluulottomasti ja uskaliaasti, kodin tyyliin sopivalla tavalla. Koristelistat ovat maalattavissa oman maun mukaan, saumaton asennus mahdollistaa puolestaan viimeistellyn ilmeen. Koska listat ovat vedenkestäviä, ne sopivat myös kosteisiin tiloihin. 

– Listat ovat tärkeä osa sisustusta: ne viimeistelevät huoneen, korostavat yksityiskohtia ja peittävät rajakohdat pintojen vaihtuessa. Ne tuovat mukanaan myös roimasti käytännöllisyyttä. Esimerkiksi jalkalistojen avulla saadaan kätevästi johdot piiloon, hän summaa. 

Uutta oivallusta tuovat Orac Decor -valolistat, joita voidaan käyttää seinä-, katto- ja lattiapinnoissa. LED-valonauha mahdollistaa valolle sopivan värisävyn ja voimakkuuden. Valolistojen avulla saadaan aikaiseksi tunnelmallista valoa, joka voidaan kohdistaa suoraan sekä epäsuorasti ylös- tai alaspäin. 

Nopea ja helppo asennus, pitkäikäinen lopputulos

Orac Decor -listat ovat kevyitä ja helppoja asentaa, sillä ne valmistetaan kestävästä ja laadukkaasta polyuretaanisekoitteesta. Listat ovat kierrätettäviä ja vastuullisesti Euroopassa tuotettuja. Orient Occident varastoi suosituimpia profiileja, minkä ansiosta niiden toimitusaika on todella lyhyt.

– Jos sisustuskärpänen puraisee, voi työn touhuun päästä nopeastikin. Saamme suosituimmat listat toimitettua jopa jo seuraavana päivänä, Pasanen hymyilee.
 

Kysy lisää Orac Decor -listoista

Marleena Luukka
Marleena Luukka
Tuoteryhmäpäällikkö, tekstiilit