COREtec Stone® - vaihtoehto perinteiselle kivilattialle

Perinteistä kivilattiaa nopeampi asennus

Lattiamateriaalina kivi on kaunista ja kestävää. Perinteisten kivilattioiden asennus on kuitenkin pohjatöineen ja kuivumisineen usein melko vaivalloinen ja ajallisesti pitkä prosessi. Lisäksi kivilattia edellyttää aina alaan vihkiytyneen asentajan työpanosta, mikä saattaa olla kustannuksiltaan kallista. 

Perinteiselle kivilattialle vaihtoehtoinen COREtec Stone® on 100 % vesitiivis komposiittilattia, joka asennetaan laminaatin tapaan lukkoponttikiinnityksellä. Asennustavan ansiosta COREtec Stone® ei vaadi perusteellisia pohjatöitä ja on käyttövalmis jopa muutamassa tunnissa. Remontoitava tila saadaan siis hyvin nopealla aikataululla takaisin käyttöön, mitä arvostetaan erityisesti kaupallisessa käytössä olevien tilojen hankkeissa, kuten myymälöissä ja ravintoloissa. 

 

Lukkoponttikiinnityksen ansiosta COREtec Stone® ei vaadi perusteellisia pohjatöitä ja on käyttövalmis jopa muutamassa tunnissa

 

Ekologinen integroitu korkkipohja parantaa lattian akustiikkaa

Kivilattiaa valitessa kannattaa muistaa, että aito kivilattia vaikuttaa tilan akustiikkaan aiheuttaen enemmän ääntä. COREtec Stone® -komposiittilattia on pohjustettu käyttömukavuutta ja askelääniä 19 dB vaimentavalla korkkipohjalla, jolloin lattia ei vaadi erillistä ääntä vaimentavaa alusmateriaalia tilan akustiikan parantamiseksi. Valitsemalla COREtec Stone® -lattian, saat aidon kivipinnan tunnun ja ulkonäön ilman meluhaittaa.

 

Valitsemalla COREtec Stone® -lattian, saat aidon kivipinnan tunnun ja ulkonäön ilman meluhaittaa

 

 

COREtec Stone® on kulutuskestävyyttä ja helppoutta arvostavan valinta

Nopean asennuksen ja akustisten ominaisuuksiensa lisäksi COREtec Stone® on lattia, joka kestää ainutlaatuisen Ceraguard-hartsipinnoitteensa ansiosta hyvin kosteutta, kolhuja, kulutusta ja naarmuuntumista. Lämpökäsitelty Ceraguard-pinnoite myös tekee COREtec Stone® -lattioista ulkonäöltään sekä tuntumaltaan aitoa kivilattiaa vastaavia. 

 

Ceraguard-hartsipinnoite tekee COREtec Stone® -lattioista ulkonäöltään sekä tuntumaltaan aitoa kivilattiaa vastaavia