Kovien lattioiden jälleenmyyjille: Liberty Rock 40 -vinyylilattian menestys on kolmen kauppa

– Liberty Rock 40 -vinyylilattian hinta-laatusuhde on erinomainen. Joka kerta kun laittaa paketin liikkeelle asiakkaan suuntaan, sen voi tehdä aidosti hyvillä mielin, sanoo Tampereen Lahdesjärven K-raudan sisustuksen pintamateriaalien myyntipäällikkö Petri Laaksonen.

Etualalla lämminsävyinen vinyylilattia.

Liberty Rock 40 -vinyylilattian myynti on lähtenyt hyvin käyntiin

Laaksonen tuli Liberty Rock 40 -vinyylilattioiden kanssa tutuiksi jo kolmisen vuotta sitten, kun tuote otettiin Lahdesjärven K-raudan valikoimaan.

– Myynti lähti meillä heti silloin jo mallikkaasti käyntiin, ja nyt Liberty Rockia on mennyt siinä määrin, että olen välillä yllättynyt itsekin. Aloitimme neljällä kuosilla ja sittemmin valikoima on laajentunut vuosi vuodelta. Nyt kuoseja on tarjolla seitsemän, eli kaikki mitä mallistosta löytyy, Laaksonen kertoo.

Liberty Rock 40 -vinyylilattioita myydään Tampereen seudulla niin rakentaja-asiakkaille uudiskohteisiin kuin remonttiprojekteihinkin.

– Mihin tahansa asiakas kaipaa paitsi kulutusta ja myös kosteutta kestävää lattiapintaa. Ja kauniit kuosithan ne asiakkaan valintapäätöksen monesti viimeistelevät. Liberty Rock 40 -vinyylilattian mattapintaiset kuosit ovat selvästi olleet asiakkaittemme mieleen. Kaikkein suosituimpia ovat olleet vaalea tammikuosi Orlando sekä hiukan lämpimämmän sävyinen tammikuosi Boston.

Etualalla harmaansävyinen vinyylilattia.
Etualalla lämminsävyinen vinyylilattia.

Helpon asennuksen ja hyvän saatavuuden vinyylilattia

Suoraan Orient Occidentin varastosta saatavissa olevat Liberty Rock 40 -vinyylilattiat on varustettu Push Down Clic -lukkoponteilla, jotka varmistavat helpon ja nopean asennuksen – ja sen Laaksonen on todentanut myös omin käsin.

– Ennen kuin Orient Occident toimitti meille valmiit myymälämallit, kokosin itse väliaikaiset ratkaisut myymäläämme. Asentaminen sujui kätevästi ja tehokkaasti, ja tätä samaa positiivista viestiä on kuulunut myös niin asiakkaiden kuin käyttämiemme asennusfirmojen henkilöstön suusta.

Helpon asennuksen ohella tuotteiden hyvä saatavuus on erityisesti tässä ajassa vahva myyntivaltti.

– Ei asiakas monestikaan ole valmis viikkojen tai jopa kuukausien odotteluun. Liberty Rock 40:n kohdalla moinen huoli on ollut kyllä turha, Laaksonen summaa.

Etualalla harmaansävyinen vinyylilattia.