O&O Marine - Laadukkaat pintamateriaalit risteilyaluksiin

Tuotevalikoimastamme löytyy kattava valikoima tyylikkäitä ja kestäviä pintamateriaalivaihtoehtoja, jotka soveltuvat teknisten ominaisuuksiensa puolesta erinomaisesti risteilyalusten ja muun meriliikenteen sisustus-  ja kunnostusprojekteihin. Poimi talteen pintamateriaalivinkit alta.

Kokolattiamatot - Ege Carpets

Tanskalainen Ege Carpets on maailman johtava mattovalmistaja, jonka kanssa olemme tehneet tiivistä ja tuloksellista yhteistyötä jo vuodesta 1983 lähtien. Egen toimintaa ohjaa tinkimätön vastuullisuus ja monet mattovalmistajan laadukkaista tuotteista ovat kokonaan hiilineutraaleja. 

Ege Carpetsin valikoimasta GraphicColortec ja Highline ovat ympäristöystävällisten kokolattiamattomallistojen tuoteperheitä, jotka kulutuskestävyytensä ja teknisten ominaisuuksiensa ansiosta soveltuvat hyvin käytettäväksi risteilyaluksissa. Tuoteperheiden valikoimasta löytyy useampia Cradle to Cradle- ja Indoor Air Comfort Gold-sertifioitua sekä IMO-luokiteltuja vaihtoehtoja.

Graphic- ja Colortec-tuoteperheiden tuftatut ja aukileikatut kokolattiamatot ovat saatavilla useammalla vakiokuosilla tai omakuosilla. Laminoitu kudottu tekstiilipohja tuo mittavakautta ja minimoi matonpohjan painoa. Laminoitu tekstiilipohja on saatavilla joko laminoituna tekstiilipohjana (TB) tai laminoituna huopapohjana (LFB).

Highline-tuoteperheen alta puolestaan löytyy kokolattiamattoja WT-tekstiilipohjaisena tai AB-huopapohjaisena, sekä mattolaattoja Ecotrust-huopapohjalla, joka on valmistettu 100 % kierrätetystä materiaalista. Highline-tuoteperheen Millitron-värjätyt kokolattiamatot ja mattolaatat on mahdollista tilata joko vakiokuoseilla ja -väreillä, tai omakuosivaihtoehdolla erikois- tai vakiovärein.

Kovat lattiat - Purline

Hiilineutraali Purline on markkinoiden kestävin ja ekologisin polyuretaanilattia. Biopohjaisista raaka-aineista valmistettujen Purline-laattojen ja -mattojen avulla voidaan toteuttaa lattiapintoja, jotka ovat erittäin kulutuskestäviä sekä vaivattomasti puhdistettavia ja desinfioitavia – tyylikästä ulkoasua unohtamatta. 

Purline-matot ja -laatat ovat kiertotalouden edistämisen kannalta fiksu valinta: biopohjainen tuote on käyttönsä jälkeen helposti ja tehokkaasti kierrätettävissä esimerkiksi uusien rakennusmateriaalien valmistuksessa. Purlinen vastuullisuuden todistavat sille myönnetyt kolmannen osapuolen kansainväliset Cradle to Cradle Silver- ja Greenguard Gold -sertifikaatit sekä EPD-ympäristöseloste.

Purlinen valikoimasta Purline 1500 on IMO-luokiteltu tuoteperhe, jonka lattiat on mahdollista tilata Sea-mallistossa. Purline Sea -mallistoa on jo vuosien ajan toimitettu sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Purline Sea -mallistoa käyttäviä loppuasiakkaita ovat mm.​ TUI, Royal Caribbean, Norwegian Cruise Lines, sekä Merima.

Verhoilu- ja verhokankaat

Verhoilu- ja verhokankaiden valikoimastamme löytyy paljon paloturvallisia, kulutuskestäviä ja IMO-luokiteltuja vaihtoehtoja useammalta tuotemerkiltä.

Romo Groupin Romo, Villa NovaKirkby Design ja Mark Alexander​ -brändien kangasvalikoimista löytyy useita laivaliikenteeseen soveltuvia verhoilu- ja verhokankaita. Tutustu esimerkiksi Romon Oxana-mallistoon, Villa Novan Calvia-mallistoon, Kirkby Designin Smooth-mallistoon tai Mark Alexanderin Town-mallistoon.

Espanjalainen Exit Fabrics tarjoaa laajan valikoiman paloturvallisia kudottuja ja tekonahkaisia kankaita laivateollisuuden käyttöön. Exit Fabricsin kankaista esimerkiksi Venus Tex-, Venus Lux- ja Venus FR-mallistoilla on ruorimerkintä.

AquaClean FR-malliston tuotteet ovat paloturvallisia ja niistä on helppo pyyhkiä yleisimmät tahrat pelkällä vedellä. ​Tutustu esimerkiksi AquaClean Nordic FR-mallistoon, joka on IMO B -luokiteltu, kovaa kulutusta kestävä 22 meleeratun värisävyn kangasmallisto.

O&O -kankaiden valikoimasta löytyy muun muassa paloturvallinen samettikangas Viola, joka sopii laivateollisuudessa sekä verhoilu- että verhokankaaksi.​  Sametti on materiaalina helppohoitoinen, erittäin kestävä ja vesipestävä. Mallistosta löytyy 116 upeaa eri värisävyä.

Saksalainen Bautex Stoffe tunnetaan laadukkaista paloturvallisista verhoistaan. Valikoimastamme löytyy kattavasti Bautexin valo-, dimout- ja pimennysverhoja klassisissa sävyissä.​