Exit Fabrics

Espanjalainen Exit Fabrics on paloturvallisen julkitilaverhoilun suunnannäyttäjä. Sen monipuolinen Contract-kankaiden valikoima pitää sisällään pelkistettyjä mutta silti inspiroivan tyylikkäitä vaihtoehtoja lukemattomiin kohteisiin.     

Exit Fabricsilla on pitkät ja värikkäät perinteet: jo vuodesta 1985 lähtien toiminut espanjalainen kangastalo on tänä päivänä julkitilaverhoilun huippuasiantuntija. Exit Fabricsin paloturvalliset Contract-mallistot ovat monipuolisia niin värien kuin laatujen saralla. Saatavilla on runsas kattaus verhoilu- ja verhokankaita muun muassa terveydenhuollon kohteisiin, toimistoihin, hotelleihin ja ravintoloihin. Exit Fabrics -kankailla saadaan aikaan rauhallista ja tyylikästä tunnelmaa.  

Vesipestävien ja Anti-Stain-tahrasuojauksella käsiteltyjen kankaiden hankauksen- ja värinkesto ovat erinomaisia. Tekstiilien pinnat ja ulkoasu säilyvät kauniina myös kovassa kulutuksessa ja ajan saatossa. Exit Fabrics Contract -kankailla on tuotteen turvallisuuden todistava Öko-Tex 100 -sertifikaatti, suurella osalla kankaista on lisäksi paras mahdollinen akustiikkaluokitus (A). 
 

 

Exit Fabrics tarjoaa pelkistettyä tyylikkyyttä sekä huippuluokan teknisiä ominaisuuksia.