Vinyylilattiat

Vinyyli on kestävä ja huoleton lattianpäällyste erityisesti sellaisiin kovan kulutuksen tiloihin, joissa tiheä huoltopuhdistus on tarpeen, kuten kahviloissa, ravintoloissa ja erilaisissa liiketiloissa. Vinyylilattioissa on sekä alustaan liimattavia että lukkopontilla uivaksi asennettavia laatuja. On myös vinyylipintaisia tuotteita, joissa on erillinen runkorakenne. Mallistoissa on runsaasti erilaisia lankku- ja laattakuoseja, joista parhaissa pintarakenne noudattaa oksankohtineen ja muine yksityiskohtineen tuotteen kuviota. Tuorein trendi ovat upeat muotolaatat, kuten Moduleo Moods.
 

Vinyylilattiat

Quick Step Livyn

xx

Quick Step Livyn kattaa kolme mallistoa: Ambient, Balance ja Pulse. Upeat kuosit ja matta pintaviimeistely tekevät Livyn-lattioista suomalaiseen makuun sopivia. Livyn-lattiat ovat markkinoiden parhaita. Pinnan Scratch Guard ja Stain Guard -viimeistelyt suojaavat lattiaa naarmuilta ja lialta pitäen sen helppohoitoisena. Ainutlaatuisen valmistustekniikan ansiosta asennettavan kentän koolla ei ole rajoitusta. Itse lattian lisäksi mallistoon kuuluvat asennustyökalut, omat jalkalistat ja asennuslistat sekä hoitotarvikesarja. Livyn-mallistolla on M1-sisäilmaluokitus.

Moduleo

xx

Moduleo sisältää kolme mallistoa: käyttöluokan 32 Select sekä luokan 33 Transform ja Moods. Select ja Transform ovat saatavana sekä liimattavana että lukkopontilla, upea Moods kuviovinyyli kiinnitetään liimalla tai liimapintaisen aluskatteen päälle. Moduleolla on useita ainutlaatuisia ominaisuuksia. Rakenteen kahden lasikuitukerroksen ansiosta se on erittäin mittavakaa ja sallii jopa 400 m2 asennuspinnan ilman liikuntasaumaa. Pinnan patentoitu Crosslink-kulutuskerros on erittäin vahva, ja kuvio painetaan suoraan vinyyliin, minkä ansiosta häiritsevää kuvioraporttia ei synny. Moduleolla on M1-sisäilmaluokitus.

Project Floors

xx

Saksalainen Project Floors -mallisto on runsas ja monipuolinen. [email protected] -mallistossa on 138 julkisiin tiloihin soveltuvaa lankku- ja laattakuosia tehtaan varastossa. Mallistosta löytyy upeita vaihtoehtoja niin liiketiloihin kuin myös ravintoloihin, hotelliin tai terveydenhuoltosektorille: lääkäriasemalle tai hoivakohteisiin. Tuotteet ovat laadukkaita ja turvallisia, ja niillä on M1-sisäilmaluokitus.