Ege Eco

Ege Carpetsin Eco on kestävien, kuvioimattomien ja minimalististen tekstiililattioiden tuoteperhe, johon kuuluu useampi mallisto. Tuoteperheen väripalettiin kuuluu sekä ajattomia, maanläheisiä sävyjä että voimakkaampia, näyttävämpiä sävyjä, jotka toimivat joko yksin tai yhdessä.

Eco-tuoteperhe koostuu Eco Compact, Eco Pro, Eco Rustic ja Eco Structure -mattomallistoista, joita yhdistää minimalistinen yleisilme, hillitty struktuuri ja litteä kudonta. Eco-tuoteperheen matot ovat oikea valinta silloin, kun etsit tilaan erittäin kestävää ja ylellistä, mutta samalla hillittyä lattiatoteutusta.

Tuoteperheen matoissa käytetään vanhoista kalanverkoista ja muusta teollisuuden ylijäämämateriaalista valmistettua nylon-lankaa, joka on 100 % kierrätettävää. Matot pysyvät hyvänä useita vuosia ja soveltuvat erityisesti vilkkaisiin, kovan kulutuksen tiloihin, kuten toimistojen aulatiloihin ja käytäville.

Eco-tuoteperheen värimaailman on suunnitellut palkittu  tekstiili- ja värisuunnittelija Margrethe Odgaard, joka tunnetaan muun muassa yhteistyöstään Muuton, Ikean ja Hayn kanssa. 

 

Eco-matot pysyvät hyvänä useita vuosia ja soveltuvat erityisesti vilkkaisiin, kovan kulutuksen tiloihin, kuten toimistojen aulatiloihin ja käytäville.
Sisustuskuva tilasta, jossa vaaleanpunainen kokolattiamatto ja puinen jakkara.