Laminaattilattiat

Olemme koonneet tälle sivulle kaikki varastoimamme laminaattilattiamallistot, jotka ovat saatavilla nopealla toimituksella kaikkialle Suomeen.

Loc Floor Elite

Loc Floor Elite on aidon puun kauneutta huokuva laminaattilattia, jonka ainutlaatuinen pinta saadaan aikaan lankaharjauskäsittelyllä. Puukuosien nyanssit jatkuvat aina lankkujen reunaviisteisiin asti, mikä korostaa valmiin lattiapinnan uniikkia orgaanisuutta. Moderni puristeviisteteknologia takaa laminaatille myös erittäin hyvän kestävyyden kosteutta vastaan. Loc Floor Elite kestääkin 24 tunnin kosteusaltistuksen, joten lattia on erinomainen valinta kodin kovalla kulutuksella oleviin tiloihin kuten eteiseen ja keittiöön.

Varastomallistosta löytyy seitsemän kaunista ja luonnollista tammikuosia.

KATSO KAIKKI VARASTOVÄRIT

Loc Floor Plus Aqua Protect

Loc Floor Plus Aqua Protect on M1 sertifioitu,  huoleton ja poikkeuksellisen kestävä laminaattilattia. Tarkkaan mitoitetut lankut ja tiivis patentoitu Uniclic-lukkopontti takaavat helpon asennuksen ja tarvittaessa nopean irrotuksen. Loc Floor Plus Aqua Protect -laminaatissa on kosteuskäsitelty runkolevy ja Aqua Protect-suojaus. Lattia kestää 6 tunnin kosteusaltistuksen. 

Suoraan Espoon varastostamme on saatavilla14 kaunista puukuosia.

 

Katso KAIKKI VARASTOVÄRIT

Loc Floor Basic

Loc Floor on M1-päästöluokiteltu laminaattilattiamallisto, joka soveltuu erinomaisesti asuinkohteiden tyylikkääseen sisustamiseen – myös vaativampaan käyttöön. Helppohoitoisella, huolettomalla ja poikkeuksellisen kestävällä Loc Floorilla on kotikäytössä 15 vuoden takuu. Uniclic-lukkopontilla varustetut lankut ovat tarkkaan mitoitettuja ja tiivissaumaisia, eli lattian asennus, ja tarvittaessa myös irrotus, on nopeaa ja vaivatonta.

Varastomallistossa on saatavilla yhdeksän kaunista puukuosia.

Katso KAIKKI VARASTOVÄRIT

Liberty Xpressions

Liberty Xpressions on erittäin kestävä ja pitkäikäinen laminaattilattia koti- ja julkitilakäyttöön. Kotikäytössä lattia soveltuu hyvin mm. eteis- ja oleskelutiloihin ja julkitilakäytössä tavanomaiseen liiketilakäyttöön. Lankkujen sävyn ja ulkoasun viimeistelee mattapinta, joka luo tilaan tyylikkään ja laadukkaan yleisvaikutelman. Luotettavan Megaloc-lukkopontin ansiosta lattian asentaminen onnistuu helposti ja nopeasti. Tuotteelle on myönnetty EPD-ympäristöseloste, M1-päästöluokitus ja Blue Angel -ympäristömerkki.

Varastomallistossa on saatavilla kuusi kaunista kuosia sekä lämpimissä että viileämmissä sävyissä.

Katso KAIKKI VARASTOVÄRIT


Lattiatarvikkeilla tyyliä ja toiminnallisuutta

Muistathan, että varastovalikoimissamme on lattioiden asennukseen ja viimeistelyyn tarvittavat tuotteet kuten jalka- ja monitoimilistat sekä alusmateriaalit