Milliken OBEX

Sisääntulomattolaattojen käyttö julkisissa tiloissa tarjoaa monia etuja sekä käyttäjille että tilojen omistajille ja ylläpitäjille. Nämä mattolaatat eivät ole vain esteettinen lisä, vaan ne ovat myös käytännöllinen ja tärkeä osa tilan toimivuutta.

OBEX-sisääntulomattolaattojen tärkein tehtävä on kerätä likaa, kosteutta ja roskia kenkien pohjista. Tämä auttaa estämään epäpuhtauksien leviämisen sisätiloihin, mikä pitää lattiat puhtaampina ja helpottaa siivousta, joka vähentää ylläpitokustannuksia pitkällä aikavälillä.

Sisääntulomattolaatat vähentävät myös liukastumisvaaraa ja siten parantaa tilojen turvallisuutta. Erityisesti sateisina tai lumisina päivinä, mattolaatat auttavat keräämään kosteutta ja estämään sen leviämisen lattioille.

Käytännöllistä ja kaunista

OBEX-sisääntulomattolaatat ovat myös osa tilaa ja asiakaskokemusta. Laadukkaat ja kauniit sisääntulomattolaatat heijastavat yrityksen tai organisaation huolenpitoa yksityiskohdista ja asiakkaiden mukavuudesta. Ne luovat positiivisen ensivaikutelman vierailijoille ja parantaa tilan kokonaisvaikutelmaa.

OBEX-sisääntulomattolaatat voi asentaa liimattomasti TractionBack-kitkapohjan avulla. TractionBack-kitkapohjaiset mattolaatat eivät vahingoita aluslattiaa, ne ovat vaivattomasti ja nopeasti asennettavissa ja liimattomasti asennetut mattolaatat ovat myös helppo vaihtaa ja kierrättää.
 

OBEX Cut Tile Galaxy -sisääntulomattolaatat löytyvät heti varastostamme kahdessa värissä, TractionBack -kitkapohjalla.

Puhtaampaa sisäilmaa

OBEX sisääntulomattolaatoilla on vaikutusta myös sisäilman laatuun. 
•    1.8 metriä OBEX sisääntulomattolaattaa pysäyttää 40 % epäpuhtauksista
•    6 metriä OBEX sisääntulomattolaattaa pysäyttää 80 % epäpuhtauksista
•    12 metriä OBEX sisääntulomattolaattaa pysäyttää jopa 98 % epäpuhtauksista

Vaikka sisääntulomattolaattojen hankintakustannukset saattavat aluksi vaikuttaa ylimääräiseltä investoinnilta, ne säästävät pitkällä aikavälillä huomattavasti siivous- ja lattioiden korjauskustannuksissa. Ne auttavat suojaamaan lattioita kulumiselta ja vaurioilta.

Kiinnostuitko Millikenin OBEX -sisääntulomattolaatoista?

 

Kerromme mielellämme lisää Milliken OBEX -sisääntulomattolaatoista sekä TractionBack®-kitkapohjasta ja autamme löytämään juuri oikean mattolaatan projektiisi. Asiantuntijamme ovat kokonaisvaltaisesti apunasi lattiaprojektin toteutuksessa ja tekevät tuote-ehdotukset täsmällisesti toiveitasi kuunnellen. Tavoitat asiakaspalvelumme arkisin klo 8–16 numerosta (09) 260 660 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@orientoccident.fi. Voit myös halutessasi täyttää yhteydenottolomakkeen sivuillamme tai ottaa suoraan yhteyttä projektimyynnistä vastaaviin avainasiakaspäälliköihimme.

Yhteydenottolomake Projektimyynnin yhteystiedot