Kokolattiamatot

Olemme koonneet tälle sivulle kaikki varastoimamme kokolattiamattomallistomme, jotka on saatavilla nopealla toimituksella kaikkialle Suomeen.

Bentley

Bentleyn unelmanpehmeä pinta hurmaa niin kotona kuin julkitilassakin! Matossa on hienostuneet, silkinhohtoiset värit ja se on hurmaavan paksu. Tämä paksu nukkamatto akustoi loistavasti ja on nimensä mukaisesti ylellisen korkealaatuinen. Bentley sopiikin vaativimpaankin julkitilakäyttöön.

Saatavana sekä kokolattiamattona että kantattuna mittatilausmattona. Varastomallistosta löytyy seitsemän kaunista sävyä.

 

Katso kaikki varastovärit

Ember

Ember on 100% villasta valmistettu ihastuttavan pehmeä ja paksu matto, jonka luonnolliset värisävyt ovat samaan aikaan sekä moderneja että kauniin ajattomia. Villa tuo tilaan lämpöä ja viihtyisyyttä ja maton hillitty struktuuri antaa maton värin loistaa huomion keskipisteenä.

Miellyttävän tuntuinen villamatto sopii koti- ja julkitilakäyttöön ja se on saatavilla sekä kokolattiamattona että kantattuna mittatilausmattona. Varastomallistosta löytyy viisi luonnollisen kaunista sävyä.

 

Katso kaikki varastovärit

Lumina

Luminan ainutlaatuinen ajan patinaa jäljittelevä kuvio syntyy cut & loop -tekniikalla, jossa vain osa maton nukasta leikataan auki. Näin syntyy sattumanvaraiselta näyttävä kuvio ilman huomattavaa toistoa. Luminan kuosi pääseekin parhaiten oikeuksiinsa isoina pintoina. Maton hienovarainen kiilto ja kauniit, nykyaikaiset värit luovat modernin, elegantin tunnelman.

Matto sopii sekä julkitila- että kotikäyttöön ja se on saatavilla sekä kokolattiamattona että kantattuna mittatilausmattona. Varastomallistosta löytyy seitsemän trendikästä väriä.

 

Katso kaikki varastovärit

Savanna

Ihastuttava Savanna-matto sopii erinomaisesti niin sisä- kuin ulkotiloihinkin. Laadukas, aitoa sisalia muistuttava matto on valmistettu kokonaan kestävästä keinokuidusta, minkä ansiosta Savanna onkin loistava vaihtoehto mm. perinteisen terassimaton tilalle. Kauniit luonnonläheiset sävyt toistuvat kauniisti perinteikkäässä panama-kudontamallissa. Käyttöluokka 33 takaa maton sopivuuden myös vaativiin julkitilakohteisiin. 

Savanna-mattomateriaali on kauttamme saatavissa sekä kokolattiamattona että räätälöitävänä mittatilausmattona. Varastomallistosta löytyy seitsemän luonnollisen kaunista sävyä.

Katso kaikki varastovärit

Plaza

Plaza tarjoaa silkinpehmeää mukavuutta niin kotiin kuin toimistoonkin rauhallisissa, kevyesti meleeratuissa sävyissä. Plaza on lyhytnukkainen matto, joka täydentää kauniisti kaikenlaisia sisustustyylejä. Matto vaimentaa myös ääntä ja parantaa näin tilan akustiikkaa.

Saatavana sekä kokolattiamattona että kantattuna mittatilausmattona. Varastomallistosta löytyy yhdeksän pehmeää sävyä.

 

Katso kaikki varastovärit

Oxhill

Villan ajatonta herkkyyttä miellyttävän yksinkertaisessa kudontakuviossa. Oxhill on klassisen kaunis matto, jonka luonnonläheiset sävyt sopivat jokaiseen sisustukseen. Maton kudottu pinta on helppo pitää puhtaana ja villa on luonnollisesti hypoallergeeninen materiaali.

Saatavilla sekä kokolattiamattona ja kantattuna mittatilausmattona. Varastomallistosta löytyy kolme luonnollisen kaunista sävyä.

 

Katso kaikki varastovärit

Titan

Titan villamaton kaunis struktuuri ja luonnolliset värit tuovat sisustukseen ajatonta tyylikkyyttä. Ylellisen pehmeä 100 % villamatto koti- ja julkitilakäyttöön kokolattiamattona ja kantattuna mittatilausmattona. Erinomainen askeläänenarvo 30 dB.

Varastomallistosta löytyy kolme kaunista pehmeää sävyä.

 

Katso kaikki varastovärit

Neptune

Kestävä silmukkapintainen matto erityisesti julkitilakäyttöön. Neptune on paloturvallinen ja hyvin akustoiva. Rauhallinen, yksivärinen pinta on yksinkertaisuudessaan ajaton ratkaisu niin toimistoon, myymälään kuin ravintolaankin. Helppohoitoinen matto on käytännöllinen ja varma valinta vaativimpiinkin kohteisiin.

Varastomallistosta löytyy viisi yksiväristä värivaihtoehtoa.

Katso kaikki varastovärit

Merlin

Merlin-neulahuopamatossa yhdistyvät korkea käyttöluokka 33, paloturvallisuus ja kestävyys, joka on vertaansa vailla. Sileän pintansa ansiosta Merlin soveltuu käytettäväksi myös pyörällisten toimistotuolien kanssa ja sen pitäminen puhtaana imuroimalla on mutkatonta. 200 cm leveää rullaa on vaivaton käsitellä ja maton taipuisuuden ansioista se on helppo asentaa myös portaisiin.

Varastomallistosta löytyy kaksi yksiväristä värivaihtoehtoa.

Katso kaikki varastovärit

Sakami Sisal

Rouhea, aito sisal on klassikko, jonka kaikki tunnistavat. Sakamin muhkea, kudottu pinta tuo sisustukseen rohkeaa tyylikkyyttä ja luonnonkuidun rustiikkista kauneutta. Sisal myös säätelee huonetilan ilmankosteutta imemällä itseensä kosteutta silloin, kun sitä on runsaasti, ja vapauttamalla sitä kun huoneilma on kuivaa. Saatavissa sekä kokolattiamattona että mittatilausmattona.

Varastomallistosta löytyy kaksi luonnonläheistä värivaihtoehtoa.

Katso kaikki varastovärit