Vinyylilattiat

Olemme koonneet tälle sivulle kaikki varastoimamme vinyylilattiamallistot, jotka ovat saatavilla nopealla toimituksella kaikkialle Suomeen.

Corete Naturals

COREtec Naturals -vinyylikorkkilattia kestää täydellisesti kosteutta eikä se naarmuunnu käytössä, ei edes lemmikkien kynsistä, lasten leikeistä tai huonekalujen siirtelystä.

Niin koti- kuin julkitilakäyttöön soveltuva COREtec Naturals on lisäksi mittavakaa ja se on helppo asentaa haastavillekin aluslattioille. Soundcore-runkolevyllä ja korkkipohjalla varustetun lattiapinnan tuntuma on jalan alla pehmeä, myös sen askelääniä vaimentavat ja lämpöä eristävät ominaisuudet ovat omiaan lisäämään viihtyisyyttä.

Varastomallistosta löytyy useita vaihtoehtoja puu- sekä laattakuoseja ja tyylikkäitä herringbone kuoseja.

Katso kaikki varastomallistot

Loc Floor Frame

Näyttävän kokoluokan Loc Floor Frame -vinyylilattia on rakenteeltaan erittäin luja ja lankut napsahtavat paikoilleen käden käänteessä. Valmis lattia kestää kauniina pitkään myös kovemman kulutuksen kohteissa, kuten lemmikki- ja lapsiperheiden kodeissa. Loc Floor Frame on erittäin helposti huollettava ja se on varustettu aluskatteella, joka vaimentaa tehokkaasti askeläänien kantautumista. 

Suoraan Espoon varastostamme on saatavilla viisi tyylikästä puukuosia.

Katso KAIKKI VARASTOVÄRIT

Loc Floor Tender

Loc Floor Tender -vinyyli on trendikäs valinta lattiamateriaaliksi. Erittäin lujan rakenteen ansiosta se kestää kovempaakin arjen kulutusta. Napsautettava asennus tekee siitä helpon ja nopean asentaa. Aluskate vaimentaa askelääniä, mikä tekee lattiasta miellyttävän hiljaisen. Kattavasti suunnitellusta mallistosta löydät varmasti sopivan vaihtoehdon niin hillitympään, kuin erottuvampaankin sisustukseen.

Suoraan Espoon varastostamme on saatavilla kuusi tyylikästä puukuosia.

Katso KAIKKI VARASTOVÄRIT

Liberty Rock

Liberty Rock 40 Acoustic -vinyylilattiassa yhdistyvät kaunis ulkonäkö ja käytännölliset ominaisuudet. Lattian Ultra Matt -mattapinta tekee siitä sekä tyylikkään että erittäin kestävän. Lisäksi lattian helppohoitoinen Protect Anti-Scratch -pinta suojaa lattiaa naarmuuntumiselta. Lattia on helppo asentaa ja pohjassa on ääntä eristävä integroitu Sound Tech -aluskate, jolloin se ei tarvitse enää erillistä askeläänikerrosta. 

Varastomallistossa on saatavilla kahdeksan kaunista puukuosia ja neljä tyylikästä laattakuosia.

Katso KAIKKI VARASTOVÄRIT

Moduleo Roots

Moduleo Roots on vinyylilattia, joka kestää katsetta ja kovaakin kulutusta. Käyttöluokkaa 33 edustava, pitkän elinkaaren lattiamateriaali löytää esteettisen inspiraationsa luonnon elementeistä, kuten erilaisten puulajien orgaanisesta ulkoasusta.

Alustaansa liimattava ja erittäin helppohoitoinen Moduleo Roots on loistava vaihtoehto, kun suunnittelun kohteena on vaikkapa liiketila tai toimisto.

Moduleo Roots -varastomallistomme pitää sisällään yhteensä 7 erilaista kaunista kuosia, 5 puuta ja 2 kivilaattaa. Ne kaikki ovat nopeasti ja luotettavasti saatavilla Espoon varastoltamme.

Katso KAIKKI VARASTOVÄRIT