Orient Occident

Huonekalu- ja verhokankaat ovat olleet yli 100-vuotiaan perheyrityksemme tuotevalikoimassa jo 1930-luvulta lähtien. Pitkiä perinteitämme juhlistava Orient Occident -tuotemerkki tarjoaa laadukkaita huonekalu- ja verhokankaita kotien ja julkitilojen sekä huonekaluteollisuuden käyttöön.

Orient Occident -huonekalu- ja verhokankaat koti- ja julkitilakäyttöön.

Orient Occident -huonekalukankaat kotikäyttöön

Nimikkotuotemerkkimme valikoimasta löytyy laaja kattaus erityylisiä ja -värisiä verhoilukankaita, joilla voit pidentää esimerkiksi sohvan käyttöikää. Käytössä kuluneet divaanit, vuodesohvat, tai rahit saavat uuden ilmeen, kun ne verhoilee laadukkaalla ja kestävällä huonekaluihin tarkoitetulla verhoilukankaalla. 

Kotikäyttöön soveltuvia Orient Occident -verhoilukankaitamme ovat mm. uutuudet Krypto ja Melody, erittäin pehmeät ja helppohoitoiset Ridges ja Softy, jämäkkä ja kovaa kulutusta kestävä Grains, sekä monivuotiset ja helppohoitoiset Rodeo, Viva, Sublim, Barcelona ja Anima.

Paloturvalliset ja kestävät Orient Occident -huonekalukankaat julkitiloihin

Julkitilojen huonekalukankailta edellytetään paloturvallisuutta ja niiden tulee yleensä myös kestää kotikäyttöä kovempaa kulutusta. Orient Occident -huonekalukankaiden valikoimasta löydät kotipuolen kangaslaatujen lisäksi myös julkitilakohteiden vaatimuksia vastaavia huonekalukankaita.

Paloturvallisia, hankauksenkestoltaan julkitilakohteiden vaatimustason (50 000 Martindalea) ylittäviä huonekalukankaita ovat mm. kierrätysvillaa sisältävä huopamainen Valore, samettinen Viola, sekä helposti muotoutuva Amiens.

Paloturvalliset Orient Occident -verhokankaat julkitiloihin

Nimikkotuotemerkkimme valikoimasta löydät julkitilakohteisiin soveltuvat tasokkaat verholaadut, joilla viimeistelet esimerkiksi toimistotilan tai vaikkapa hotellin aulan sisustuksen. Julkitilakohteisiin soveltuvat verholaatumme toimivat perinteisten ikkunaverhojen ohella hyvin myös akustoivina tilanjakajina.

Julkitilakäyttöön soveltuvia Orient Occident -verhokankaitamme ovat mm. testatusti akustoiva Amiens, pimentävä Vermont, sekä villakangasmainen Villette.