Orient Occident

Orient Occident on sisustamisen erityisosaaja: maahantuomme maailman johtavien sisustusmateriaalivalmistajien tuotteita ja tarjoamme sisustus- ja kiinteistöalojen ammattilaisille asiantuntijapalveluita. Ympäristön kestävän kehityksen ja ihmisten hyvinvoinnin tukeminen luovat perustan kaikelle toiminnallemme.

Vuonna 1919 perustettu Orient Occident on suomalainen perheyritys, joka työllistää noin 40 sisustusalan osaavaa ammattilaista. Toimintamme tärkein painopiste muodostuu nykyään yksityisen ja julkisen sektorin projekteista, mutta myös tukkumyynnillä on aina sijansa arjessamme. Kodinsisustajia palvelemme koko maan kattavan jälleenmyyjien verkostomme kautta.   

Intohimomme on auttaa jokaista asiakastamme kehittymään työssään ja saavuttamaan yhä upeampia luovia ja taloudellisia päämääriä. Toimintamme lähtökohdat ovat ekologisuus, hyvinvointi, tuloksellisuus ja asiakaslähtöisyys. Päämäärämme on olla merkityksellinen ja luotettava kumppani kaikille asiakkaillemme. Sitoudumme jokaiseen projektiin yhtä intohimoisesti. Yllätämme asiakkaamme innostavasti, usein meihin kohdistuvat odotukset ylittäen.

Mahdollistamme silmiä avaavia tiloja 

Yrityksemme on saanut nimensä perustaja Juhana Puputin itämaanmatkojen mukaan: orient tarkoittaa itämaita ja occident länsimaita. Mikko Puputti on toimitusjohtaja jo neljännessä polvessa. Tänäkin päivänä me seuraamme voimakkaasti kansainvälisiä trendejä ja yhdistämme ne omassa työssämme inspiroiviksi ja tuloksellisiksi mahdollisuuksiksi, vastuullisesti toteutettujen ja viihtyisien tilojen elementeiksi kaikille asiakkaillemme. Me mahdollistamme silmiä avaavia tiloja. 

Olemme sitoutuneet YK:n Global Compact -vastuullisen liiketoiminnan aloitteeseen. Lisäksi olemme kestävän rakentamisen yhteistyöverkosto Finnish Green Building Councilin jäsen sekä Sisäilmayhdistyksen kannattajajäsen.

 

"Innostamme, inspiroimme ja ohjaamme kohti vastuullisempia ja kestävämpiä valintoja. Mahdollistamme silmiä avaavia tiloja."
Mikko Puputti, toimitusjohtaja, Orient Occident

 

"Ympäristön kestävän kehityksen ja ihmisten hyvinvoinnin tukeminen luovat perustan kaikelle toiminnallemme."
Mikko Puputti, toimitusjohtaja, Orient Occident