Black Edition

Black Edition on Romon tuotemerkki, joka yhdistää elegantilla tavalla perinteiset värjäysmenetelmät, kansanomaiset kirjailut sekä erilaiset etniset vaikutteet. Ylellisiin Black Edition -valikoimiin kuuluu huonekalu- ja verhokankaita sekä tapetteja.

Sisustuskuva, jonka keskiössä kermanvalkoinen kohokuvioitu muhkea sohva.

Hienostuneiden tekstuurien ja visionääristen väripalettien ilosanomaa – sitä on Black Edition. Tuotemerkin luksuskankaiden ja ainutlaatuisen upeiden tapettien ulkoasuissa näkyy voimakkaasti muun muassa muotitalojen vaikutus sisustamiseen. 

Black Edition -kankaiden valmistuksessa on käytetty moderneinta digitekniikkaa ja perinteistä käsinvärjäystä. Näin on syntynyt runsas ylellisten kankaiden kokonaisuus, jonka tuotteet ovat yhdistettävissä Black Edition -tapetteihin. Kuvioitujen kankaiden tuotannossa on edetty laadukkuus ja tyylikkyys edellä, kosketustuntuman tärkeä merkitys muistaen. 

Black Edition -tapettien kuoseissa nähdään muun muassa klassisia ornamenttiaiheita, raitoja ja abstrakteja muotoja. Tapettien pinnoissa on käytetty koristeena lasihelmiä ja metallivärejä – katseen vangitsevaa säihkettä sen hienostuneimmassa muodossa.  

 

Black Edition -kankaiden kosketustuntuma tekee vaikutuksen.
Sisustuskuva tilasta, jossa keskiössä vaalea struktuuripintainen sohva, sekä viherkasvit.