AquaClean

AquaClean on huonekalujen verhoilukangas, josta on helppo ja nopea puhdistaa mm. ruoan ja juoman aiheuttamat sekä monet muut kotitaloustahrat pelkkää vettä käyttämällä. Sohviin, tuoleihin, koristetyynyihin sekä moniin muihin kohteisiin soveltuvat hiilineutraalit huonekalukankaat kestävät nukkaantumatta kovaakin kulutusta ja niiden värinkesto on erittäin hyvä. Valikoimaan kuuluu paljon myös julkitiloihin soveltuvia syttyvyysluokka 1:n mukaisia paloturvallisia kankaita.

Tahrat pois sohvasta pelkällä vedellä

AquaClean-huonekalukankaiden rakenne on ainutlaatuinen: niiden kuiduissa on näkymätön molekyylikerros, joka estää lian pääsyn kankaaseen. Tämän vuoksi erilaisten tahrojen poistaminen pelkän veden avulla esimerkiksi sohvasta on erittäin helppoa. Tavanomaisista helppohoitoisista huonekalukankaista poiketen AquaCleanin puhdistuvuus ei perustu suojasuihkeilla tai muilla kemikaaleilla tehtyyn jälkikäsittelyyn, vaan ominaisuus on kankaassa itsessään.

Korkein Oeko-Tex-100 -sertifikaatin luokka takaa huonekalukankaan turvallisuuden

AquaClean-huonekalukankaat on valmistettu ilman haitallisia aineita ja ne ovat täysin turvallisia käytössä. Kaikki AquaClean-kankaat saavuttavat Oeko-Tex-100 -sertifikaatin vaativimman tason, eli luokan 1, jonka testattu turvallisuus soveltuu mm. vauvanvaatteisiin. Tavallisesti huonekalukankaiden Oeko-Tex-100 -sertifiointiluokka on 4.

Espanjassa valmistettavat AquaClean-kankaat eivät myöskään sisällä ympäristölle haitallisia PFC-yhdisteitä. AquaClean on vastuullinen kangasvalinta, joka säilyy pitkään kauniina.
 

Verraton valinta lapsiperheille ja lemmikkitalouksiin!

Safefront® pitää pöpöt poissa

Antimikrobinen AquaClean-verhoilukangas tarjoaa helpon puhdistettavuuden ja hygieenisyyden ohella suojan mm. bakteereja ja viruksia vastaan. SafeFront-ominaisuus on täysin ekologinen, turvallinen ja se kestää myös konepesua. 

Kaikki AquaClean-kankaat nyt hiilineutraaleina

Kaikki AquaClean-huonekalukankaat ovat hiilineutraaleja: hiilijalanjäljen laskennassa on määritelty sekä tuotannosta että kuljetuksesta aiheutuneet hiilidioksidipäästöt, jotka on kompensoitu tukemalla Gold Standard -sertifioituja aurinko- ja tuulienergiahankkeita.

Miksi AquaClean-huonekalukangas?

  • Helppo tahranpoisto pelkällä vedellä
  • Täysin hiilineutraali
  • Hygieeninen ja antimikrobinen
  • Erinomainen kulutuksenkesto, ei nukkaannu
  • Erinomainen värinkesto
  • Vastuullisesti valmistettu Espanjassa
  • Monipuolinen valikoima värejä, kuoseja ja laatuja
  • Myös paloturvallisia (SL1) kangaslaatuja julkitiloihin 
  • Konepesun kestävä