Kriska Decor

Espanjalainen Kriska Decor on oikea värien, muotojen ja volyymien purskahdus. Ainutlaatuiset ketjuverhot nostavat mielikuvituksen lentoon; tarjolla on lukemattomia mahdollisuuksia julkitiloihin ja koteihin. 

Jokainen Kriska Decor -ketjuverho on yksilö: se on estetiikallaan erottuva kokonaisuus, joka tuo tilaan persoonallista tyylikkyyttä ja kiehtovan omintakeista tunnelmaa. Innovatiivisia ketjuverhoja voidaan käyttää valoa läpäisevinä koristeina tai niillä voidaan jakaa tiloja eri käyttötarkoitusten mukaan. Tilanjakajina verhot eivät pienennä tilaa, vaan ne luovat keveän, ikään kuin harsomaisen peiteseinän.  

Paloturvalliset Kriska Decor -ketjuverhot ovat katseenvangitsijoita, sanan parhaassa ja kauneimmassa merkityksessä. Ne soveltuvat erityisen hyvin julkitiloihin, kuten hotellien auloihin, ostoskeskuksiin, liiketiloihin ja toimistoihin mutta myös uniikkia ilmettä kaipaaviin koteihin. Verho voidaan asentaa roikkumaan joko suoraan, aaltomaisesti tai erilaisiin muotoihin, ja kun sen lähelle lisätään valonlähde, herää ketjujen leikki eloon hurmaavalla tavalla. 

Helposti asennettavia Kriska Decor -ketjuverhoja on saatavilla 24:ssä eri värissä ja erilaisilla kiiltoasteilla. Yksittäiset pienet verholenkit ovat ikään kuin pikseleitä, joista voidaan muodostaa mikä tahansa kuva tai kuviointi – vain mielikuvitus on rajana. Kriska Decorin valikoimiin kuuluu myös valmiita kuva-aiheita ja kuoseja. 

Kriska Decor -verhot valmistetaan alumiinista, josta vähintään 20 prosenttia on aina kierrätysmateriaalia. Pitkäikäiset tuotteet ovat lisäksi käyttönsä jälkeen helposti kierrätettäviä.