Puulattiat

Olemme koonneet tälle sivulle kaikki varastoimamme puulattiamallistot, jotka on saatavilla nopealla toimituksella kaikkialle Suomeen.

Parky-puulattiat

Parky on markkinoiden kestävin puulattia ja se tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän aitoa puun kauneutta, kestävyyttä ja ekologista vastuullisuutta. Kahdeksan kovan lakkakerroksen Titanium finish -viimeistely sekä erittäin luja HDF-ydin, suojaavat lattiaa naarmuilta, kolhuilta, kosteudelta ja UV-säteilyltä.

Puulattian saumoissa on ainutlaatuinen Aqua Sealing Complete -teknologiaa, joka estää kosteuden pääsemisen saumojen kautta lattian rakenteisiin. Parky-puulattia kestää jopa 24 tunnin suoran kosteusaltistuksen. 

Parkyn käyttöluokka on 33, eli se soveltuu myös vaativaan julkitilakäyttöön. Tuotteella on julkitiloissa 10 vuoden takuu – kotikäytössä takuu on elinikäinen.

 

M1-päästöluokitellut ja ulkoasultaan tyylikkäät Deluxe+ 06, Pro 06 ja Swing 06 -mallistot ovat saatavilla nopeasti suoraan varastostamme.

Parky-puulattiat Deluxe+ 06

Parky-puulattioiden Deluxe+ 06 -mallisto on näyttävä ja kestävä lattia niin kotiin kuin käyttöluokan 33 mukaiseen julkitilakäyttöön. Parkyn kestävyys on sen erittäin kovan Titanium finish -mattalakkaviimeistelyn sekä lujan HDF-ytimen ansiota. Deluxe+ 06 -mallistossa on lisäksi askelääniä pehmentävä korkkipohja. 

Varastomallistossa on upea kattaus Premium- ja Rustic-mallistoja viidessä eri sävyssä.

Katso kaikki varastovärit

Parky-puulattiat Pro 06

Parky-puulattioiden Pro 06 -mallisto on kestävä lattia niin kotiin kuin käyttöluokan 33 mukaiseen julkitilakäyttöön. Parkyn kestävyys on sen erittäin kovan Titanium finish -mattalakkaviimeistelyn sekä lujan HDF-ytimen ansiota – tuotteella on kotikäytössä elinikäinen takuu. 

Varastomallistossa on saatavilla kolme luonnollisen kaunista kuosia lämpimissä ja viileissä sävyissä.

Katso kaikki varastovärit

Parky-puulattiat Swing 06

Parky Swing-mallistolla luot tilaan näyttävän lattiapinnan. Parky-puulattioiden Swing 06 -mallisto on tyylikäs ja kestävä lattia niin kotiin kuin käyttöluokan 33 mukaiseen julkitilakäyttöön. 

Varastomallistossa on saatavilla neljä kaunista kuosia lämpimissä ja viileissä sävyissä.

 

Katso kaikki varastovärit