Mattolaatat

Olemme koonneet tälle sivulle kaikki varastoimamme mattolaattamallistot, jotka ovat saatavilla nopealla toimituksella kaikkialle Suomeen.

Ege Reform Shadowplay

Ege Reform Shadowplay -mattolaattojen pinta on kuin maalaus luonnon valosta ja varjoista. Sen hienostunut varjokuvio luo syvyyttä ja mielenkiintoa tilaan. Ege Reform Shadowplay -mattolaatat eivät vain täydennä tilaa, vaan ne muuttavat sen kokonaan upeaksi ja hienostuneeksi ympäristöksi. Malliston mattolaatat on valmistettu kierrätetystä materiaalista ja ne sopivat kovaan käyttöluokan 33 mukaiseen julkitilakäyttöön.

Varastomallistosta löytyy neljää kaunista värisävyä. Ege Carpet Tile Sticker -tarrat tekevät mattolaattalattian asentamisesta ja vaurioituneen laatan vaihtamisesta vaivatonta ja nopeaa.

KATSO KAIKKI VARASTOVÄRIT

Ege Reform Mark Of Time

Ege Reform Mark of Time -mattolaatat luovat ajan patinoiman tunnelman ja kestävän tyylin julkitiloihin. Niiden ainutlaatuinen pinta kertoo tarinaa menneisyydestä ja luo samalla modernin ja tyylikkään ilmeen tilaan. Ege Reform Mark of Time -mattolaattojen eläväinen pinta luo tiloihin luonnetta, joka kestää aikaa. Malliston mattolaatat on valmistettu kierrätetystä materiaalista ja ne sopivat kovaan käyttöluokan 33 mukaiseen julkitilakäyttöön. 

Varastomallistosta löytyy neljä kaunista harmaan ja beigen sävyä. Ege Carpet Tile Sticker -tarrat tekevät mattolaattalattian asentamisesta ja vaurioituneen laatan vaihtamisesta vaivatonta ja nopeaa.

Katso KAIKKI VARASTOVÄRIT

Ege Reform Flux

Ege Reform Flux on tuftattu, silmukkapintainen mattolaatta. Mattolaattat ovat hiilineutraaleja, M1-luokiteltuja ja Cradle to Cradle -sertifioituja. ReForm Flux -mattolaatat soveltuvat kovaan käyttöluokan 33 mukaiseen julkitilakäyttöön. Mattolaattojen Ecotrust-pohja ja pintakudonta on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista.

Suoraan Espoon varastostamme on saatavilla yhteensä 12 kaunista sävyvaihtoehtoa, muun muassa hillityt harmaa ja beige, metsäinen vihreä, maanläheinen ruskea sekä dramaattinen musta.

Katso KAIKKI VARASTOVÄRIT

Ege Una Tempo

Ege Una Tempo on tuftattu, silmukkapintainen mattolaatta. Mattolaatat ovat Cradle to Cradle -sertifioituja ja soveltuvat kovaan käyttöluokan 33 mukaiseen julkitilakäyttöön. Mattolaattojen Ecotrust-pohja valmistettu 100 % kierrätetyistä materiaaleista.

Suoraan Espoon varastostamme on saatavilla kaksi tyylikästä tummanharmaata sävyvaihtoehtoa.

 

Katso KAIKKI VARASTOVÄRIT

Milliken Tracing Landscapes

Milliken Tracing Landscapes -mallisto on saanut inspiraationsa luonnosta ja sen monimuotoisuudesta. Mallisto on suunniteltu yhdistämään moderni muotoilu ja kestävyys, ja se tarjoaa laajan valikoiman värejä ja tekstuureita, jotka sopivat monenlaisiin tiloihin ja sisustustyyleihin. 

Malliston mattolaatoissa on WellBAC Comfort -pohja, joka pidentää lattiamateriaalien käyttöikää ja tukee miellyttävää akustiikkaa. Koko mallisto on saatavilla myös TractionBack -kitkapohjalla, joka mahdollistaa nopean ja vaivattoman, liimattoman asennuksen.

Varastomallistosta löytyy kuusi kaunista sävyä.

Katso KAIKKI VARASTOVÄRIT

Milliken Sculptured Forms

Sculptured Forms tarjoaa tasapainoista ja klassista eleganssia, joka korostaa tilan arkkitehtonisia piirteitä. Sculptured Forms -mattolaatat on varustettu WellBAC Comfort Plus -pohjalla, jonka askeläänenvaimennusarvo on 34 dB.  Mattolaattojen käyttöluokka on 33 eli ne soveltuvat kovaan julkitilakäyttöön. 

Mallisto on suunniteltu WELL-standardin mukaisesti, jossa huomioidaan erityisesti ihmisten hyvinvointia ja työssä jaksamista. Koko mallisto on saatavilla myös liimattoman asennuksen mahdollistavalla TractionBack-kitkapohjalla.

Varastomallistossa on saatavilla kuusi kaunista sävyä.

Katso KAIKKI VARASTOVÄRIT

Milliken Formwork 3.0

Milliken Formwork 3.0 on tuftattu, silmukkapintainen mattolaatta, joka soveltuu kovaan käyttöluokan 33 mukaiseen julkitilakäyttöön. Koko mallisto on saatavilla myös TractionBack -kitkapohjalla, joka mahdollistaa nopean ja vaivattoman, liimattoman asennuksen.

Varastomallistosta löytyy kolme tyylikästä sävyä.

 

Katso KAIKKI VARASTOVÄRIT