AquaClean FR -verhoilukankaista on moneksi

Paloturvallisten ja helppohoitoisten AquaClean FR -huonekalukankaiden valikoima pitää sisällään kattavan kirjon laatuja ja värisävyjä lukemattomiin erilaisiin tyyleihin ja tarpeisiin. Alta löydät muutamia poimintoja suosituimmista julkitilakäyttöön soveltuvista AquaClean-kankaistamme. Olipa suunnittelemasi kohde ravintola, kahvila, hotelli, laiva, toimistotila tai mikä tahansa muu, on helposti puhdistuva AquaClean-verhoilukangas aina pitkäikäinen ja huoleton valinta.

AquaClean FR on paloturvallinen huonekalukangas, josta on helppo puhdistaa yleisimmät ruokatahrat pelkällä vedellä. Julkitiloihin soveltuvien AquaClean FR -verhoilukankaiden tyyli- ja värivalikoima on erittäin kattava ja saatavilla on useita erilaisia laatuja mm. flokattuja kankaita, erityisen kauniita kudottuja laatuja, bukleeta ja samettia. Laaduista jokainen on yhtä lailla helppohoitoinen. Lisäksi kaikkia AquaClean FR -laatuja yhdistävät seuraavat ominaisuudet:

  • Paloturvallisuus (Syttyvyysluokka 1:n mukaisesti)
  • Antimikrobisuus
  • Hiilineutraalius
  • Erinomaiset hankauksen- ja valonkestoarvot
  • Turvallisia käyttää (Oeko-Tex Standard 100, vaativin luokka 1)

Pehmeät sileäpintaiset flokkikankaat

Paloturvallisten AquaClean-huonekalukankaiden valikoimassa on erityylisiä tasapintaisia flokattuja kankaita, joissa on kosteutta läpäisemätön pohjaus. Esimerkiksi AquaClean Daytona FR on saavuttanut suosiota muun muassa toimistokohteissa sekä laivojen eri tiloissa. Kosteussuojatun pohjan ansiosta se soveltuu hyvin myös hoivakoteihin ja sairaaloihin sekä muihin terveydenhuollon kohteisiin. 

Rouhea bukleekangas

Julkitiloihin soveltuva paloturvallinen buklee AquaClean Venice FR tuo sohvan, nojatuolin tai vaikka ruokapöydän tuolien pintaan kaunista eloa. Epätasainen, erikokoisista silmukoista muodostuva kudonta vangitsee katseen kiehtovalla tavalla. Venice FR -verhoilukangas soveltuu hyvin muun muassa ravintoloihin ja kahviloihin sekä hotellikohteiden aula- ja muihin tiloihin. 

Lähikuva vihreästä samettikankaisesta sohvasta, keskellä kuvaa käsi joka pitelee kahvikuppia.

Ylellisen pehmeä samettikangas

Samettisen sileä ja hienostuneen pehmeä AquaClean Varenna FR tuo sisustukseen luksuksen tuntua. Hienostuneen ylellinen kangaslaatu soveltuu oivallisesti niin ravintoloihin, kahviloihin, hotelleihin kuin yksityiskoteihin ja erilaisiin edustustiloihinkin. Samettia mukaileva pintatekstuuri taittaa valoa kauniisti ja houkuttelee koskemaan. Tahrojen poisto onnistuu muiden AquaClean-kankaiden tapaan helposti pelkkää vettä käyttämällä: Varenna FR on siis kangas, joka yhdistää samettisen tuntuman ja käytön aikaisen huolettomuuden ainutlaatuisella tavalla. 

Valikoima eri tyyppisiä kudottuja verhoilukankaita 

Tuplaloimeen kudotut AquaClean-huonekalukankaat kestävät pitkään kauniina kovassakin käytössä. Esimerkiksi AquaClean Altamura FR soveltuu hyvin toimistoihin ja ravintoloihin, sillä sen kulutuksen kesto on erinomainen. Altamura FR -kankaiden kudonnassa on käytetty usean värisävyn yhdistelmää, millä on saatu aikaan kiehtovan kaunis eri sävyjen vaihtelu. Kudontalangan hienoinen kiilto tuo kankaan ulkoasuun mukaan ylellisyyden tuntua. Kudotuissa AquaClean FR -kankaissa on saatavilla myös chenillemäisiä pehmeitä laatuja.

AquaClean-tasaraitakankaat

AquaClean-uutuus, Helsinki FR, hurmaa ajattoman tyylikkäällä ulkoasullaan ravintoloissa, hotelleissa, toimistoissa sekä muissa julkitiloissa. Paloturvallisen kankaan kudonta muistuttaa bukleeta, eli sen pinta on eläväinen sekä katsottaessa että koskettaessa. 

Helsinki FR -mallistoon kuuluu yhteensä 10 kaunista väriä, mikä mahdollistaa aistikkaiden sävy-yhdistelmien toteuttamisen niin huonekalujen verhoilussa kuin heittopeitoissa ja -tyynyissä. Kankaiden tekniset ominaisuudet ovat kaikkien AquaClean-laatujen tapaan huippuluokkaa: tahrojen poisto onnistuu pelkällä vedellä ja kangas kestää kauniina pitkään (Martindale yli 50 000). 

Tutustu valikoituihin AquaClean FR -verhoilukankaisiin tarkemmin: