O&O Contract

Julkitilakohteisiin soveltuva laadukas valikoima paloturvallisia verhoilukankaita, jotka on tehty kestämään kovaa kulutusta ja aikaa. Funktionaalisten kankaiden valikoima sisältää laatuja niin laivateollisuuden kuin hotellienkin käyttöön.

Orient Occident -huonekalu- ja verhokankaat koti- ja julkitilakäyttöön.

Paloturvalliset ja kestävät Orient Occident -huonekalukankaat julkitiloihin

Julkitilojen huonekalukankailta edellytetään paloturvallisuutta ja niiden tulee yleensä myös kestää kotikäyttöä kovempaa kulutusta. Orient Occident -huonekalukankaiden valikoimasta löydät kotipuolen kangaslaatujen lisäksi myös julkitilakohteiden vaatimuksia vastaavia huonekalukankaita.

Paloturvallisia, hankauksenkestoltaan julkitilakohteiden vaatimustason (50 000 Martindalea) ylittäviä huonekalukankaita ovat mm. kierrätysvillaa sisältävä huopamainen Valore, samettinen Viola, sekä helposti muotoutuva Amiens.

Lisäksi Orient Occident -huonekalukankaiden mallistoon on tullut kuusi uutta valloittavaa laatua. Helppohoitoinen ja muhkea Alta FR, pääosin kierrätetystä materiaalista valmistettu kauniisti meleerattu Porto FR ja täysin kierrätetystä polyesterista valmistettu Napoli FR. Uutuus mallistoista löytyy myös pääosin kierrätetystä materiaalista valmistettu Campania FR sekä kauniisti kudotut Visby FR ja Gotland FR. 


O&O Contract -kankailla on monipuoliset käyttömahdollisuudet

Ääntä vaimentavat

Valikoima verhoilukankaita, joilla testattu akustinen ominaisuus. Näitä voidaan muun muassa toimistojen akustisiin huonekaluihin.
 

Laivateollisuuteen soveltuvat

Runsas määrä laivaliikenteen verhoiluun soveltuja IMO-sertifioituja kankaita.

Global Recycled Standard

Kattava valikoima kierrätysmateriaalia sisältäviä laatuja.

Oeko-Tex Standard 100

Haitta-aineettomat laadut, jotka ovat testatusti turvallisia käyttää.