Villa Nova

Villa Nova huonekalukankaat


Luova sisustaja ihastuu Villa Nova -kankaisiin. Hehkuvilla väreillä ja runsailla yksityiskohdilla on helppo luoda yksilöllinen sisustus. Kokoelmasta löytyy laaja valikoima erilaisia painettuja ja kudottuja kankaita. Romo-tuoteperheen nuorekkaimmat ja trendikkäimmät ideat löytyvät Villa Novalta. Itämaiset ornamentit ja metallimaisen kiiltävät pinnat ovat osa säkenöivän kaunista mallistoa. Uutuuksien lisäksi mukan on myös klassisen linjakkaita vaihtoehtoja. Mallistossa on myös huonekalukankaita julkitilojen sisustamiseen.

Villa Nova verhokankaat


Luova sisustaja ihastuu Villa Nova -kankaisiin. Hehkuvilla väreillä ja runsailla yksityiskohdilla on helppo luoda yksilöllinen sisustus. Kokoelmasta löytyy laaja valikoima erilaisia painettuja ja kudottuja kankaita. Romo-tuoteperheen nuorekkaimmat ja trendikkäimmät ideat löytyvät Villa Novalta. Itämaiset ornamentit, metallimaisen kiiltävät pinnat ja unelman ohuet silkkimäiset valoverhot ovat osa säkenöivän kaunista mallistoa. Uutuuksien lisäksi mukan on myös klassisen linjakkaita vaihtoehtoja. Mallistossa on myös verhokankaita julkitilojen sisustamiseen.

Villa Nova tapetit


Trendikkäillä Villa Nova -tapeteilla toteutat rohkeita ideoita. Koristeellisissa kuvioinneissa on itämaista eksotiikka, johon ylellisyyttä tuo upea metallin- ja helmiäisen hehku. Viehättävät kasviaiheet taas sopivat modernin romantikon sisustukseen. Villa Nova -kankaita ja -tapetteja yhdistämällä saat aikaan hurmaavan kokonaisuuden, jossa on ripaus leikkimieltä.