Sisustusmateriaalien asennuspalvelu ja asennuksen tuki

Asentajakumppaniemme verkosto kattaa koko Suomen. Sen luotettavien ja osaavien tekijöiden avulla visiosi sisustuksesta toteutuu täydellisesti, viimeisiä listoja myöden. Palveluihimme kuuluvat myös asennussuunnitelmien ja menekkilaskelmien teko sekä tuotteiden oikeaoppisen asennuksen ohjeistus.

Ideoinnista asennukseen – me olemme sisustusten toteuttamisessa apunasi projektin kaikissa vaiheissa.  Huolehdimme halutessasi niin erilaisten lattioiden, tapettien kuin verhojenkin asennuksesta luotettavasti ja ripeästi.

Olipa kyseessä tilan yksittäisen osan uusiminen tai laajamittaisempi rakennushanke, me palvelemme sinua. Koko maan kattavasta kumppaniverkostostamme löytyy kokeneet ja tehokkaat tekijät kaikenlaisiin kohteisiin hotelleista toimitiloihin ja yksityiskoteihin asti. 

Me koordinoimme mittaukset, materiaalitoimitukset ja asennukset sekä pidämme sinut aina ajan tasalla projektin etenemisestä. Kumppaneillamme on pelisilmää kustannustehokkuudelle: he varmistavat, että asennukset sujuvat mallikkaasti myös tiloissa, jotka ovat käytössä remontin aikana. 
 

Kumppaniverkostostamme löytyy osaavat ja luotettavat tekijät niin suuriin kuin pienempiin asennustarpeisiin.

Asennussuunnitelmat ja menekkilaskelmat sujuvasti

Me olemme paitsi sisustusmateriaalien myös niiden teknisen asennuksen asiantuntija. Laadimme asennussuunnitelmien luonnokset ja tarkat suunnitelmat erilaisille lattiamateriaaleille ja ladonnoille, tapeteille, listoituksille ja verhoille sinun tarpeittesi mukaisesti. Olemme aina käytettävissä, kun kaipaat neuvoja tai ohjeita tuotteiden oikeaan asennukseen ja niiden teknisiin ominaisuuksiin liittyen. 
 
Myös menekkilaskelmat -ja arviot ovat ominta alaamme. Avullamme saat hyvän käsityksen eri materiaalien kustannuksista jo projektin varhaisessa vaiheessa. Lisäksi pidämme puolestasi huolen, että materiaalihukka pysyy minimissään kaikissa tilanteissa. Ekologisuus ohjaa meitä. 

Asiantuntijoittemme neuvoilla varmistut, että materiaalihukka pysyy minimissään kaikissa tilanteissa.