Materiaalimallit sujuvasti näytepalvelusta

Paperilta tai ruudulta omin silmin ja sormin aistittaviksi. Ripeästi toimitetut materiaalimallit vievät visiosi jälleen askeleen lähemmäs toteutumistaan.

Maksuttoman näytepalvelumme toimittamat mallipalat helpottavat tuotevalintojen tekemistä ja toimivat samalla tukena suunnitelmien havainnollistamisessa tilaaja-asiakkaalle. Näytepalvelumme antaa vastauksen muun muassa seuraaviin kysymyksiin: Onko valitun tuotteen värisävy varmasti oikea? Miltä materiaali näyttää tietyssä valaistuksessa? Onko verhoilu- tai verhokankaan kosketustuntuma toivotunlainen? Entä miten eri materiaalit pelaavat todellisuudessa keskenään yhteen? Toimitamme materiaalien ohessa aina myös tarkat tuotetiedot suunnittelun avuksi. 

Miten näytepalvelu toimii käytännössä?

Materiaalinäytteen toimitus lähtee kätevimmin liikkeelle nettisivuiltamme:

1.  Etsi tuote käyttämällä tuotehakua.
2.  Klikkaa Tilaa näyte -painiketta haluamasi tuotteen sivulla.
3.  Täytä aukeava lomake ja lähetä se meille.

Jos sinulla on näytteiden suhteen erityistoiveita esimerkiksi sävytyksiin tai kuoseihin liittyen, voit ottaa asiakaspalveluumme yhteyttä myös sähköpostitse, soittamalla tai verkkosivujemme chatissä.

Varastotuotteiden näytteet toimitamme aina viivytyksettä, tavallisesti 1–2 päivän sisällä. Jos kyseessä on tilaustuote tai yksilöllisesti räätälöitävä omakuosituote, ilmoitamme sinulle aikatauluarvion näytteen toimittamiselle.  

Muistathan, että suuri osa tuotteistamme on esillä Espoon showroomissa, johon olet lämpimästi tervetullut aina arkisin klo 8–16. Lisäksi voimme esitellä tuotteitamme etänä, esimerkiksi Teams- tai Zoom-tapaamisessa. Kysy lisää asiakaspalvelustamme tai omalta yhteyshenkilöltäsi. 

 

Toimitamme materiaalien ohessa aina myös tarkat tuotetiedot suunnittelun avuksi.