Yksilölliset omakuosit ja uudelleenväritykset

Kun suunnitelmasi kaipaa jotain ainutlaatuisen yksilöllistä ja erottuvaa, joko laajempaa kokonaisuutta tai pistettä iin päälle, me olemme apunasi.

Vaikka olemme laadukkaasta ja kattavasta tuotevalikoimastamme ylpeitä, ymmärrämme samalla täydellisesti sinun luovaa sisintäsi ja tarvetta luoda jotain aidosti uniikkia – kenties asiakkaasi brändiä visuaalisesti ilmentävää.

Suurta osaa tuotteistamme voidaankin varioida lähes rajattomasti: toteutamme omakuosit ja kuosien muunnokset sekä uudelleenväritykset erilaisiin kokolattiamattoihin ja mattolaattoihin, sisustuskankaisiin ja tapetteihin sinun visiosi mukaisesti. Oma suunnitelmasi yksilöllisestä kuosista tai sävytyksestä voi olla vasta idea-asteella tai jo valmiimmaksi viimeistelty, me otamme hommasta kopin kaikissa tilanteissa. Tuemme sinua kuosin suunnittelussa, varmistamme suunnitelman teknisen toimivuuden, tilaamme puolestasi omakuosien mallipalat ja toimitamme ne sinulle nopeasti. Kun oma asiakkaasi on hyväksynyt materiaalit ja tuotantosuunnitelmat, me lähetämme tarvittavat tiedot valmistukseen. 

 

Varmistamme aina myös omakuositoteutusten teknisen toimivuuden.

Verkkotyökaluja yksilöllisten lattiapintojen suunnitteluun

Edustamiemme tuotemerkkien verkkosivuilta löytyy koko joukko hyödyllisiä työkaluja mm. kuosien, väritysten ja ladontojen suunnitteluun.  Kun saat suunnitelmasi tai sen luonnoksen valmiiksi, ota asiakaspalveluumme yhteyttä. Me huolehdimme puolestasi kaikkiin tuotteen tilaukseen liittyvistä käytännön asioista.