Tervetuloa inspiroitumaan!

Uusi O&O Magazine on ilmestynyt

Uuden O&O Magazinen teemana on hiilineutraalit, biopohjaiset, helposti käytön jälkeen kierrätettävät sissustustuotteet ja -materiaalit. Hiilineutraalien tuotteiden valikoimamme on markkinoiden kattavin ja lisää tuotteita on tulossa vielä tänä vuonna. Tuotteidemme avulla sinä voit toimia vastuullisesti ja olla aidosti edelläkävijä, luoda silmiä avaavia tiloja.

Lue O&O Magazine 1/2021 tästä

Aikaisemmin ilmestyneet numerot:
 O&O Magazine 2/2020 
 O&O Magazine 1/2020

O&O Magazine Koti antaa tietoa, ideoita ja inspiroi!

Lehdestä löydät ajankohtaiset ja inspiroivat artikkelit kodin sisustamisesta. Mukavia lukuhetkiä!

Lue O&O Magazine Koti 2/2021 tästä

Aikaisemmat numerot:
O&O Magazine Koti 1/2021 

Laadukkaat Exit Fabrics -verhoilukankaat julkitiloihin

Uusi Exit Fabrics -verhoilukangasmallisto inspiroi toden teolla.
Mallisto tarjoilee laatua, estetiikkaa ja huippuominaisuuksia julkitiloihin.

House Of Happiness – Luonnollisen kaunista vastuullisesti


House of Happiness -verhokankaat ovat ajattoman kauniita, paloturvallisia ja ympäristöystävällisiä. Kankaiden valmistuksessa hyödynnetään muun muassa kierrätetyistä muovipulloista saatua polyesteriä ja verhojen pakkauksissa suositaan uusiutuvia materiaaleja.

Ege Highline Express malliston uudet tekstiilimattolaatat & -lankut


Neutraaleja värejä. Hurmaavia harmaita. Luonnollisia sävyjä. Egen uusilla tekstiililaatta ja -lankkumallistoilla luodaan tunnelmaltaan pehmeitä ja laadukkaita tiloja, jotka kestävät aikaa. Niiden avulla voidaan osoittaa kulkusuuntia, ja kuosien mukaan ne voivat toimia myös tilanjakajina.

Julkisiin tiloihin soveltuvat AquaClean Contract -huonekalukankaat


AquaClean Contract on julkitilakäyttöön sopiva paloturvallinen huonekalukangasmallisto. Kankaat kestävät myös kovaa kulutusta ja niiden hankauksen- ja värinkesto on erittäin hyvä. 

Kankaiden puhtaanapito on erittäin vaivatonta: ­tahrat on helppo ja nopea puhdistaa pelkkää vettä käyttämällä. Lisäksi ne ovat turvallisia, hygieenisiä sekä antibakteerisia.

Keskuskadun O&O Showroom on inspiroiva monitoimitila

 

Keskuskadun showroomissa järjestetään muun muassa erilaisia tapahtumia, esimerkiksi luentoja sisustusalan trendeistä. Tila on suunnittelijoiden ja muiden ammattilaisasiakkaiden käytössä myös projektityötilana.

Uuden ekologisuudesta inspiraationsa saaneen Neljä vuodenaikaa -sisustuksen suunnitteli sisustusarkkitehti Katriina Lankinen.

Parky-puulattiat: Kestävämpää tyylikkyyttä


Aito puupinta ja ensiluokkainen kestävyys tekevät Parkystä tyylikkään ja toimivan valinnan moneen eri tilaan ja tarkoitukseen. Julkisissa tiloissa Parky-lattian takuu on 10 vuotta, kuluttajakäytössä takuu on elinikäinen. 

Orac Decor valolistat, koristelistat ja paneelit - kauniita ja persoonallisia sisustusratkaisuja


Valitse trendikäs sormipaneeli, luo upea taideteos moderneilla design-paneeleilla, tunnelmoi kauniilla valolistoilla tai koristele sisäkaton keskipiste klassisilla kattoroseteilla. Orac Decorin koristelistoilla luot kauniita ja uniikkeja sisustusratkaisuja. 

Hurmaava uutuustapetti - Mark Alexander Naturally Beautiful


Mark Alexanderin Naturally Beautiful -tapettimallistossa yhdistyvät upeasti luonnonmateriaalit ja moderni design. Malliston hurmaavat tapetit on valmistettu kestävistä ja uusiutuvista luonnonmateriaaleista, kuten meriheinästä ja sisalista.

Ideasta toteutukseen - uniikki kuosi O&O Assin avulla


Kun sisustusarkkitehtuurin ja kalustemuotoilun opiskelijalle antaa paperia ja luonnosteluvälineet, voi lopputulos olla vaikkapa matto. Ronja Westerlund suunnitteli maton, joka hurmaa satumaisuudellaan ihan jokaisen.

Romon ihana kevät 2020 - inspiroidu uutuuksista


Romon kevään mallistoissa on ihastuttavia uusia kuoseja ja värejä verhoiluun, verhoihin ja tapetteihin. 

Orac Decor - Listat joilla seinäpinnat saadaan heräämään henkiin


Listat ovat tärkeä osa sisustusta: ne viimeistelevät huoneen, niillä voidaan korostaa kauniita yksityiskohtia ja ne peittävät rajakohdat pintojen vaihtuessa. Orac Decorin kattava mallisto sisältää listoja eri käyttötarkoituksiin ja erilaisiin tyyleihin.

Listojen käytössä vain mielikuvitus on rajana.

Upeita ja uniikkeja sisustusratkaisuja Kriskadecor-ketjuverhoilla


Kriskadecor-ketjuverhoilla luot kauniita, viihtyisiä ja ennen kaikkea persoonallisia tiloja. Anna mielikuvituksen lentää ja luo oman näköinen kuosi tai printti. Tai käytä Kriskadecorin omia valmiita kuoseja.

Suunnittelu ei ole koskaan ollut näin helppoa - Ege Highline


Egen Highline-mattomallistot tarjoavat helpompaa suunnittelua, rajattoman määrän vaihtoehtoja ja entistäkin varmemmin onnistuvat projektit.

Tutustu mallistojen kuvastoihin täällä.

Ege ReForm mattomallistot - tyylikästä ja vastuullista


Ege ReForm-mattomallistoissa on kyetty korvaamaan neitseellisten raaka-aineiden käyttöä kierrätettävillä materiaaleilla, eikä tyylistä, kulutuskestävyydestä, mukavuudesta ja helposta huollettavuudesta tarvitse tinkiä lainkaan.

Hotel Ottilia - Luksusöitä Carlsbergin historiallisessa panimossa


Kööpenhaminassa historialliseen panimorakennukseen sijoittuva boutiquehotelli on yhdistelmä maalauksellista teollisuushistoriaa, kodikkuutta ja uusimman tekniikan tuomia  mahdollisuuksia.

Jotain uutta, jotain vanhaa - Kirkby Desing Underground II verhoilukangasmallisto


Kirkby Designin Underground II on ihastuttava, ylellinen verhoilukangasmallisto, jonka kuosit ovat klassisia Lontoon metrossa käytettyjä historiallisia kuoseja. Uudelleen väritettyinä ne soveltuvat erinomaisesti tämän päivän sisustukseen. Kankaat ovat paloturvallisia.

Wellbeing in Design


Sisustuksen suuri trendi on wellbeing ja sen mukana tuleva luonnollinen yhteys ympäristöön. Trendiennustaja Rikke Skytte kertoo hyvinvointifilosofiasta sisustuksessa.

AquaClean puhdistuu pelkällä vedellä!


AquaClean on verhoilukangas, josta on helppo ja nopea puhdistaa mm. kahvi-, viini- sekä ruokatahrat pelkällä vedellä. Siksi kangas sopii erinomaisesti lapsi- ja lemmikkieläinperheille.

Hurmaavat ja näyttävät Cole & Son tapetit ja sisustustekstiilit


Englantilaisella Cole & Son tapettibrändillä on pitkä historia tapettien maailmassa. Mallistoista löytyy sekä moderneja ja graafisia että värikkäitä ja mielikuvituksellisia kuoseja. Nyt myös upeina tekstiileinä.

Tervetuloa inspiroitumaan


Ammattilaisille tarkoitettu showroomiimme Helsingin ytimessä Keskuskadulla.

Dickson - hotellien sisustamisen mestari


Dicksonin kudotuissa vinyylimatoissa on erinomainen yhdistelmä tyylikästä designia, kestävyyttä, helppoa huoltamista ja äänieristystä.

Mr Perswall kuvatapeteilla persoonallisia sisustusratkaisuja


Tapetointi on helppo ja nopea tapa uudistaa seinäpintoja sekä vaihtaa tilan tyyliä ja tunnelmaa. Tutustu Mr Perswallin upeisiin kuvatapetteihin.

Purline - maailman kestävin lattia luonnonmateriaaleista


Kun tarvitset erittäin kestävää lattiapintaa ja arvostat materiaalin luonnonmukaisuutta ja päästöttömyyttä, löydät juuri sinulle sopivan ratkaisun Purline-mallistosta

Urbaania rouheutta Tom Dixonin tyyliin


Tom Dixonin Industrial Landscape -mattomallisto tuo sisustukseen palan suurkaupungin karskia henkeä.

Kun täydellinen on riittävän hyvä - Hammer Colortec


Loistokkuus, huippulaatu ja kestävyys yhdistyvät Hammer Colortec -matoissa. Yksilöllisellä designilla säväytät hotellin, laivan tai muun julkitilan sisustuksessa.

Kevään ihanat uutuudet


Tämän kevään kangas- ja tapettimallistoissa on mielenkiintoisia ja uniikkeja kuoseja.

Viiden tähden hotelli - Herman K ja teollinen henki


Herman K hotelli Kööpenhaminassa on upea yhdistelmä luksusta, pohjoismaista designia ja kansainvälistä industrial-tyyliä

Romon ihanat paloturvalliset uutuuskankaat


Kevään uutuuskankaat soveltuvat loistavasti julkisiin tiloihin, kuten esimerkiksi hotelleihin ja ravintoloihin.

Milliken Tracing Landscapes - rauhallista designea ja miellyttävää akustiikkaa


Tracing Landscapes -malliston mattolaatta luo yhtenäisen, saumattomalta näyttävän ja pohjoismaiseen designiin erinomaisesti istuvan lattiapinnan.

Ylellistä tyylikkyyttä kotiin


Romon ja Villa Novan viimeisimpien tekstiilien suosikkikuosit ovat nyt upeina, korkealaatuisina sisustusmattoina.

Tekstiilimatolla mukavuutta moderniin kouluun - Hiekkaharjun koulu pilottina


Nykypäivän koulussa tilat ovat avoimia ja eri tarpeiden mukaan muunneltavia. Oikeat materiaalivalinnat ovat tulleet entistä tärkeämmiksi. Tekstiilimatto akustoi tehokkaasti sekä askelten kopinaa että puheääntä ja laskee huomattavasti koulun melutasoa.

Moduleo Moods ja näyttävät kuviot


Moduleo Moods vinyylilaatat ja -lankut ovat näyttävä materiaali tämän päivän sisustukseen.

Romo Contract - huippulaatuiset ratkaisut julkitilasisustamiseen


Romo Contract Collection on laaja, kaunis ja erittäin korkealaatuinen kangasmallisto julkitilasisustamiseen. 

Vastuullisesti tuotettua tyylikkyyttä - Milliken Colour Compositions


Kierrätysmateriaalista valmistetut Colour Compositions mattolankut voi asentaa limittäin tai vaikka kalanruotokuvioon ja näin luoda erilaisia, silmiä hiveleviä kokonaisuuksia. 

Dickson Shape Lab ja kudotun vinyylilattian kestävä lumo


Shape Lab kudottu vinyylilaatta on paitsi kestävä ja helppohoitoinen ratkaisu, myöskin upeannäköinen pintamateriaali julkisiin tiloihin. Laattamalleja on kuusi erilaista, mikä takaa lähes rajattomat mahdollisuudet tehdä erilaisia kuvio- ja väriyhdistelmiä. 

Herättääkö Christian Lacroix’n Provence inspiraatiosi?


Tanskalaisen mattovalmistaja Egen ja Christian Lacroix'n yhteistyönä on syntynyt säväyttävä ATELIER-mattomallisto, jonka upeat kuosit tarjoavat suunnittelijalle mahdollisuudet luoda poikkeuksellisen korkealuokkaisia sisustuselämyksiä.

Monien mahdollisuuksien Moduleo Moods


Moduleo Moods vinyylilaatoilla mahdollisuus yksilöllisiiin sisustuksiin haet sitten klassista, retroa tai modernia tunnelmaa. Moods on korkealuokkaista ja helppohoitoista julkitilalaatua.

Klassikon ainesta: Ege Rawline Scala mattomallisto


Rauhallinen väriskaala, viehättävät kuosit ja erinomainen kestävyys ovat Rawline Scala mattomalliston suunnittelun lähtökohtina.

Romon ihanat uutuudet


Romon syksyn uutuuksissa on neljä kaunista kangasmallistoa erityyppisiin sisustuksiin.

Hullunhauskaa sisustamista!


Doodle-taiteilija Jon Burgermanin ja Kirkby Designin yhteistyönä on syntynyt aivan uniikki ja suorastaan riemastuttava sisustuskangasmallisto

Luonnon jylhät piirteet - Ege ReForm Terra


Egen ReForm Terra-mattolaattamallisto on upea ja elämyksellinen sekä kestävä ratkaisu julkitilasisustamiseen.