Palvelumme suunnittelijoille

Toimimme suunnittelusi ja tuotevalintojesi luotettavana asiantuntijatukena siten, että voit itse keskittyä luovaan työhön. Luodaan yhdessä elämyksellisen esteettisiä, täydellisen toimivia sekä ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin huomioivia sisustuksia – silmiä avaavia tiloja!     

Me Orient Occidentilla tarjoamme sisustamisen luoville ammattilaisille runsaan joukon työn tuloksellisuutta ja sujuvuutta tukevia palveluja. Maailman johtavien sisustusmateriaalivalmistajien kumppani ja maahantuojaedustaja Suomessa kun olemme, keskittyy asiantuntijuutemme ennen kaikkea tuotteisiin ja niiden teknisiin ominaisuuksiin. Me etsimme ja löydämme juuri sinun ja oman asiakkaasi tarpeisiin parhaiten soveltuvat pintamateriaalit, annamme arkeesi ideoita ja inspiraatiota, tuomme projekteihisi mutkattomuutta ja varmuutta niiden kaikissa vaiheissa. 

Nopeat vastaukset ja varmat toimitukset 

Asiakaspalvelumme ja kokeneet avainasiakaspäällikkömme ovat tavoitettavissasi helposti ja sujuvasti, juuri sitä yhteydenpitokanavaa käyttäen, joka sinulle parhaiten sopii. Tarpeitasi herkällä korvalla kuuleva henkilöstömme vastaa materiaalimalli- ja tietopyyntöihisi viivytyksettä sekä toimittaa tuote-ehdotukset projekteihisi täsmällisesti briiffejäsi noudattaen. Myös varsinaiset tavarantoimituksemme ovat nopeita ja luotettavia – me pidämme minkä lupaamme. 

Kaikenlaisiin sisustus- ja rakennusprojekteihin soveltuvaan kokonaisvaltaiseen palvelumalliimme kuuluvat myös materiaalikulutuksen optimointi, projektinhallinnan tuki sekä tuotteiden asennukseen liittyvät palvelut. Tuomme projekteihisi sujuvuutta, varmuutta ja kustannustehokkuutta. Lisäksi olemme apunasi ympäristövastuullisuuteen liittyvien näkökulmien huomioimisessa, mm. LEED-, BREEAM- ja WELL-sertifikaattien täyttämisessä.