O&O showroomit jälleenmyyjille: tietoa ja inspiraatiota myyntityöhön

Espoon Ruukinkujalla ja Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevat O&O showroomit tarjoavat innoittavat puitteet tuotteisiimme tutustumiselle ja uuden oppimiselle – matkalla kohti syvempää asiakasymmärrystä ja tuloksellisempaa myyntiä.    

Sisustus- ja pintamateriaaleja esillä avarassa showroomissa.

Showroomimme palvelevat Helsingissä ja Espoossa

Tieto tuo tuloksia – kuten O&O Academy -koulutuskokonaisuutemme tunnuslause kuuluu. Täsmälleen tätä sisustusmateriaalien myynnin kullanarvoista periaatetta tukevat myös esittely- ja koulutustilamme, O&O showroomit, Espoossa ja Helsingissä. 

Aiempaa monipuolisemmin myös jälleenmyyjäkumppaneittemme tarpeita palvelevat showroomit antavat eväitä muun muassa aidon asiakasymmärryksen kehittämiseen, tuotetiedon lisäämiseen sekä myyvien myymäläesillepanojen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Orient Occidentin asiantuntijoiden apu on showroomeissa aina käden ulottuvilla: monilla orienttilaisilla on itselläänkin kokemusta erilaisten sisustusmateriaalien ja huonekalujen jälleenmyynnistä, he jakavat monipuolista tietotaitoaan mielellään. 
 

Sisustus- ja pintamateriaaleja esillä avarassa showroomissa.
Sisustus- ja pintamateriaaleja esillä avarassa showroomissa.

Ruukinkujalla kaikki uudet tuotetelineet tutustuttavissa

Orient Occidentin showroomeista suurempi, eli Espoon Ruukinkujan avara ja valoisa tila, tarjoaa tutustuttavaksi koko noin 50 000 nimikettä kattavan tuotevalikoimamme, aina lattiamateriaaleista listoihin ja seinäpaneeleista sisustustekstiileihin saakka. 

Syksyllä 2023 tehdyn uudistuksen myötä myymäläesillepainoille on varattu Ruukinkujalla kokonaan oma osastonsa. Voit tutustua tuotetelineisiin ja tuotteistamme rakennettuihin valmiisiin sisustuskokonaisuuksiin kaikin aistein, eli poimia hyödyllisiä vinkkejä ja inspiraatiota teidän liikkeenne esillepanoja ajatellen.     

 

Ruukinkujan showroomissa esillä nyt kaikki uudet myymälätelineet – tule ja inspiroidu!
Sisustus- ja pintamateriaaleja esillä avarassa showroomissa.

Mikonkadun valttina huippukätevä sijainti

Showroomeistamme uudempi, Helsingin Mikonkadun tila, sijaitsee pääkaupunkimme ytimessä Rautatientorin laidalla: saapuminen on siis sujuvaa vaikka pidemmänkin taipaleen takaa. Ainutlaatuisen arvotalon kuudennen kerroksen tilat ovat elämys jo itsessään, elegantti kokonaisuus skandinaavista luksusta. Tiloissa on esillä kaikki viimeisimmät tuoteuutuutemme sekä sovittaessa mitä tahansa muutakin monipuolisista valikoimistamme.  
 

Räätälöitäviä tuote- ja myyntikoulutuksia 

Molemmat showroom-tilat toimivat O&O Academy -koulutuskokonaisuutemme kotipesinä. Järjestämme tiloissa jälleenmyyjillemme koulutuksia, joissa voidaan syventyä tuotteiden ominaisuuksiin ja etuihin pintaa syvemmältä – tuloksia tuovan asiakaspalvelun keskeisiä kysymyksiä kuten asiakasymmärrystä unohtamatta. 

Innostavia oppimistilaisuuksia voidaan järjestää niin pienille kuin suurille seurueille. Huomioimme koulutusten suunnittelussa aina myös myyjien osaamisen lähtötason: haluamme tehdä jokaisen myyjän työstä vaivattomampaa ja varmempaa. Myös vapaalle keskustelulle varataan koulutustilaisuuksissamme aina aikaa, sillä vuoropuhelu jos jokin auttaa meitä molempia tiivistämään ja kehittämään kumppanuuttamme.        

 

Ota yhteyttä, niin sovitaan teille sopiva koulutustilaisuus – lämpimästi tervetuloa!

 

Showroomien aukioloajat ja yhteystiedot

 

Ruukinkuja 2, Espoo, 02330

Avoinna arkisin klo 8–16 ja sopimuksen mukaan

(09) 260 660

asiakaspalvelu@orientoccident.fi

 

Mikonkatu 19, 00100 Helsinki

Avoinna arkisin klo 8–16 ja sopimuksen mukaan

Joulun välipäivinä 27.12.-29.12. Mikonkadun showroomimme
palvelee sopimuksen mukaan. 

050 347 1096

asiakaspalvelu@orientoccident.fi