Orac Decor

Ensiluokkaisesta laadukkuudestaan tunnettu Orac Decor tarjoaa hurmaavan koriste-, seinä- ja kattolistojen kirjon hyvin monenlaisiin kohteisin, kodeista hotelleihin ja ravintoloista edustustiloihin. Kauneudellaan katsojan huomion vangitsevilla listoilla voidaan viimeistellä seiniä, kattoja ja niiden saumakohtia täysin saumattomasti ja sävy sävyyn sopivasti. Orac Decorin valikoimaan kuuluu myös paneeleja, joilla voidaan elävöittää yhtenäisempiä pintoja.    

Orac Decor -listat ja paneelit ovat erittäin kevyitä, eli ne on helppo ja nopea asentaa liimalla lukemattomiin erilaisiin kohteisiin; lopputulos on aina huoliteltu ja ihastuttavan uniikki. Orac Decor -listat ovat kattavasti ja luotettavasti saatavissa suoraan Orient Occidentin varastosta – tilattavissa on myös valmiiksi maalattuja listoja suurempien projektien tarpeisiin.

Orac Decor -tuotteet on valmistettu Euroopassa ja niiden tuotannossa kiinnitettään erityistä huomiota jätteiden uudelleenkäyttöön. Valmistusprosessissa syntyvät jätteet hyödynnetään lähes 100-prosenttisesti uusiksi tuotteiksi. Orac Decor -yrityksen tavoitteena on olla kokonaan hiilineutraali vuoteen 2023 mennessä.  

 

Orac Decorin tavoitteena on olla kokonaan hiilineutraali vuoteen 2023 mennessä.

 

Lukemattomien tyylien ja mahdollisuuksien Orac Decor

Monipuolinen Orac Decor -mallisto sisältää listoja ja paneeleja eri käyttötarkoituksiin ja tyyleihin: valikoimiin kuuluu niin modernin pelkistettyjä profiileja kuin menneiden vuosien koristeellisempia tyylejä henkiviä muotovaihtoehtoja. Orac Decorin kaikki tuotteet kestävät kolhuja ja myös kosteutta, eli ne soveltuvat myös märkätiloihin. 

Orac Decor -tuotteet ovat lisäksi maalattavissa, julkitiloissa vaatimusten mukaan paloturvallisella maalilla. Ne mahdollistavat pinnoilla leikittelyn sekä harmonisten kokonaisuuksien luomisen, valon ja varjon hauskan leikin erilaisissa sisustuksissa. Listoilla ja paneeleilla voidaan lisäksi peittää erilaisia ei-toivottuja asioita sisustuksessa, kuten johtoja tai seinien saumakohtia. Orac Decor herättää pinnat henkiin! 

Orac Decor -valikoimiin kuuluu

  • katto-, seinä- ja lattialistat
  • monitoimi-, valo- ja verholistat
  • flex-listat kaareviin muotoihin
  • katto- ja seinäpaneelit
  • 3D-sisustuselementit (pilarit, pilasterit, kattorosetit ja laatat)

 

Kevyet listat ovat erittäin nopeasti ja helposti asennettavia.