Orac Decor

Ensiluokkaisesta laadukkuudestaan tunnettu Orac Decor tarjoaa hurmaavan koriste-, seinä- ja kattolistojen, sekä paneelien kirjon hyvin monenlaisiin kohteisiin, kodeista hotelleihin ja ravintoloista toimistoihin. Orac Decorin tuotteilla voidaan viimeistellä seiniä, kattoja ja niiden saumakohtia sävy sävyyn sopivasti. 

Lukemattomien tyylien ja mahdollisuuksien Orac Decor

Monipuolinen Orac Decor -mallisto sisältää listoja ja paneeleita eri käyttötarkoituksiin ja tyyleihin: valikoimiin kuuluu niin modernin minimalistisia ja pelkistettyjä vaihtoehtoja kuin myös menneiden vuosien koristeellisempia tyylejä henkiviä listoja ja paneeleita. Oli tilan sisustus millainen tahansa, Orac Decorilta löytyy niin leveitä, kapeita, kuin yksityiskohtaisilla kuvioinneillakin viimeisteltyjä listoja ja paneeleita.


Orac Decor -valikoimiin kuuluu

  • katto-, seinä- ja lattialistat
  • monitoimi-, valo- ja verholistat
  • flex-listat kaareviin muotoihin
  • katto- ja seinäpaneelit
  • 3D-sisustuselementit (pilarit, pilasterit, kattorosetit ja laatat)
  • Orac Decor -asennusliimat

 

Tutustu Orac Decor -valikoimaan

Vaivaton asennus ja huoliteltu lopputulos

Orac Decor -listat ja paneelit valmistetaan polypropeenista, mikä tekee niistä erittäin kevyitä. Kevyen materiaalin ansiosta Orac Decorin kaikki tuotteet on helppo ja nopea asentaa liimalla niin seiniin, kattoon, katonrajaan kuin lattianrajaankin. Lopputulos on aina huoliteltu ja ihastuttavan uniikki. 

Orac Decor -tuotteet ovat lisäksi maalattavissa, myös julkitiloissa vaatimusten mukaan paloturvallisella maalilla. Ne mahdollistavat pinnoilla leikittelyn sekä harmonisten kokonaisuuksien luomisen, valon ja varjon hauskan leikin erilaisissa sisustuksissa. Listoilla ja paneeleilla voidaan lisäksi peittää erilaisia ei-toivottuja asioita sisustuksessa, kuten johtoja tai seinien saumakohtia. Orac Decor herättää pinnat henkiin! 
 

 

Kevyet listat ovat erittäin nopeasti ja helposti asennettavia.