Quick Step

Quick Step -laminaatit ja -vinyylilattiat ovat ennen kaikkea kestävästä laadustaan tunnettuja. Kauniita puu- ja kivikuoseja tarjoavan Quick Step-lattian asennus ja myös puhtaanapito on helppoa. Quick Step -laminaatit ovat lisäksi täysin hiilineutraaleja.  

Unilinin tuotemerkkeihin lukeutuvan Quick Stepin tarina käynnistyi jo vuonna 1990. Yli kolmikymmenvuotisen historiansa aikana ja huipputason tuotekehityksen tuloksena Quick Step on noussut laminaatti- ja vinyylilattioiden saralla omaan luokkaansa.

Quick Step -laminaattilattiat

Quick Step on maailman arvostetuin laminaattilattia ja testien ylivoimainen ykkönen. Saatavilla on useita eri käyttöluokkien laminaatteja, joissa kaikissa on helpon asennuksen takaava Uniclic-lukkopontti. Quick Stepin laatu perustuu siihen, että valmistuksen jokainen vaihe on omassa hallinnassa: design, runkolevytuotanto, laminointi ja ponttaus. Huippuosaaminen yhdistettynä jatkuvaan laadunvalvontaan on antanut Quick Stepille ansaitun maineen alan laatujohtajana. 

Quick Step -laminaattimallistoissa loistavat muodin ja arkkitehtuurin viimeisimmät trendit, luonnolliset ja autenttiset ulkoasut ja tuntumat toistuvat tuote tuotteelta. Laminaateilla on useita ainutlaatuisia teknisiä ominaisuuksia kuten Scratch Guard -naarmuuntumissuojaus sekä vettähylkivä Hydro Seal -pinnoite. Lisäksi laminaateilla on M1-päästöluokitus.
 

Quick Step -vinyylilattiat

Laadukas Quick Step -vinyylilattia on fiksu valinta kodin eri tiloihin erityisesti lapsiperheille ja lemmikkitalouksiin. Se kestää kovaakin käyttöä ja sillä on kotikäytössä 25 vuoden takuu. Quick Step -vinyylilattioiden upeat kuosit ja mattapintainen viimeistely tekevät lattioista suomalaiseen makuun sopivia.

Uniclic-lukkopontilla varustetut Quick Step -vinyylilattiat voidaan asentaa usein kokonaan ilman pohjatöitä helposti ja nopeasti. Lattiamateriaalin pinnassa on kestävä Scratch Guard -naarmuuntumissuojaus sekä Stain Guard -tahrasuojaus; Quick Step -vinuyylilattiat ovat siis hyvin käyttöä kestäviä ja helppohoitoisia. Vinyyleillä on M1-sisäilmaluokitus ja niiden käyttöluokka on 32 (kova kotikäyttö ja toimistotilat).

 

Quick Step -vinyylilattiat voidaan usein asentaa kokonaan ilman pohjatöitä helposti ja nopeasti.