Nyt saatavilla: PVC-vapaa Liberty Nature -lattianpäällyste

Vinyylilattian edut, eli kestävyys ja helppohoitoisuus, yhdistettynä lähes täydelliseen kierrätettävyyteen – siinä tuotevalikoimamme uusi tulokas Liberty Nature tiivistettynä!

Laadukkaista vinyylilattioistaan tunnetun Liberty-tuotemerkin Nature on täysin uudenlainen ekologisuutta korostava lattianpäällyste, joka soveltuu muun muassa terveydenhuollon kohteisiin, kouluihin, ravintoloihin, showroomeihin sekä käytäviin ja auloihin. Liberty Nature kestää kovaakin kulutusta ja sen puhtaanapito on vaivatonta. Tuotteen käyttöluokat ovat 23/34 (kova kotikäyttö / erittäin kova julkitilakäyttö) ja sillä on sekä koti- että julkitilakäytössä 10 vuoden rajoitettu takuu.

Liberty Naturen ainutlaatuisuus on ekologisuutta! 

Toisin kuin perinteiset vinyylipäällysteet, Liberty Nature ei sisällä lainkaan PVC:tä, mikä tekee siitä käyttönsä jälkeen 97,6 prosenttisesti kierrätettävän. Tuote on siis rakentamisen kiertotalouden tukemista ajatellen erittäin fiksu valinta. Lisäksi Liberty Naturen valmistusprosessi on vastuullinen: tuotannosta ei synny hiilipäästöjä, käytetty energia on 100-prosenttisesti uusiutuvaa ja kaikki tuotannossa käytetty vesi kierrätetään. 

Liberty Nature ei sisällä mitään ihmisille tai ympäristölle haitallisia aineita tai yhdisteitä, ja sille on myönnetty ainoana omassa tuoteluokassaan saksalainen Blue Angel -ympäristömerkki. Myös Greenguard Gold -sertifikaatti kertoo Liberty Naturen vastuullisuudesta ja turvallisuudesta
 

Mittavakaus, lukkopontti ja upeat kuosivalikoimat 

Liberty Naturen ytimenä käytetään Rigid Core -runkolevyä, joka tekee siitä kestävän ja mittavakaan. Myös asennus on helppoa, kiitos Push Down Clic -lukkoponttien. Jokainen Liberty Nature -lankku on viimeistelty tyylikkääksi reunojen mikroviisteillä.    

Liberty Nature -mallistossa on useita aitoja luonnonmateriaaleja upeasti imitoivia mattapintaisia kuoseja: saatavilla on yhteensä 8 varastokuosia, joista 5 on puukuosisia lankkuja ja 3 kivikuosisia laattoja. Varastomalliston puukuosituotteet ovat nimeltään Megeve, Sierra Nevada, Courchevel, Vancouver ja Sölden. Kivikuosit ovat Etna, Yellowstone ja Fuji. Lankkujen koot ovat 203 x 1290 mm ja laattojen 387 x 776 mm. 

Kaikkien Liberty Nature -lattianpäällysteiden askeläänen vaimennusarvo on 18 dB ja ne soveltuvat asennettavaksi myös lattialämmityksen päälle.